Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελληνικό πολυτελές resort προσφέρει δωρεάν Tesla – Πόσο κοστίζει η βραδιά;

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνικό πολυτελές resort προσφέρει δωρεάν Tesla – Πόσο κοστίζει η βραδιά;

ΝΕΑ

Ελληνικό πολυτελές resort προσφέρει δωρεάν Tesla – Πόσο κοστίζει η βραδιά;

ΝΕΑ

Μεγάλη αλυσίδα πολυτελών resort προσφέρει μέσα στις παροχές του δωματίου και δωρεάν μία ημέρα με ένα Tesla Model 3 ή Tesla Model Y.

Advertisement
Advertisement

Για μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου ο τουρισμός είναι η “βαριά βιομηχανία” μας, κάθε κίνηση αναβάθμισης του προϊόντος είναι καλοδεχούμενη.

Έχοντας να διαχειριστούμε και ένα κοινό που είναι ευαισθητοποιημένο με την πράσινη ανάπτυξη και -το πιο premium από αυτό- είναι συνηθισμένο να οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην πατρίδα του, δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή η νέα και πολύ ενδιαφέρουσα παροχή.

Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Ikos συμπεριλαμβάνουν μέσα στην τιμή των δωματίων και την παροχή ενός Tesla για μία ημέρα.

Advertisement
Advertisement

Για τα πιο απλά δωμάτια υπάρχει ένας στόλος από Model 3 ενώ για τους πιο VIP πελάτες, η παροχή του δωματίου αφορά ένα Tesla Model Y.

H αλυσίδα προωθεί το πρόγραμμα ως μέρος των τοπικών εξερευνήσεων, πάντα όμως με το πνεύμα της βιωσιμότητας και της πράσινης ανάπτυξης.

Η αλυσίδα Ikos Resort δραστηριοποιείται στην χώρα μας την Ισπανία και Πορτογαλία, έχοντας εγκαταστάσεις στην Κω, την Χαλκιδική και την Κέρκυρα. 

Advertisement

Παράλληλα ο όμιλος Sani/Ikos έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα επενδύσεων τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, δημιουργώντας πολυτελείς μονάδες σε νέα σημεία μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Βέβαια οι τιμές είναι αντίστοιχες των υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο, με ένα τυπικό κόστος να ξεκινά κοντά στα 1.000 ευρώ την βραδιά και μπορεί να φθάσει και τις 3.000 ευρώ τις εποχές της μεγάλης ζήτησης για τις πολύ exlusive βίλες.

Advertisement

Όμως ούτως ή άλλως μιλάμε για έναν τουρισμό πολύ υψηλού επιπέδου, από αυτόν που έχει ανάγκη η χώρα μας, οπότε μάλλον είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο. Και πάντως απόλυτα λογικό για αυτούς που έχουν να πληρώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φέρε πίσω το Tesla, είναι δικό μου! (+video)
Πως θα μειώσει η Tesla το κόστος παραγωγής;
H Tesla στριμώχνει τους Γερμανούς ανταγωνιστές