Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσλήψεις Tesla στην Ελλάδα…

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσλήψεις Tesla στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Προσλήψεις Tesla στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Λίγο καιρό μετά την έναρξη επίσημης λειτουργίας της Tesla στη χώρα μας, η ελληνική αντιπροσωπεία αναζητά νέα στελέχη για να εργαστούν σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla, εκτός από την φήμη της στον τομέα των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, έχει δημιουργήσει ήδη μια δική της εταιρική κουλτούρα η οποία διαφέρει από αυτή των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η πρόσφατη έναρξη επίσημης αντιπροσώπευσής της και στη  χώρα μας, με τη λειτουργία της πρώτης έκθεσής της η οποία βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 7, στο Μαρούσι, έδωσε την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μπορούν να βλέπουν από κοντά τα μοντέλα της.

Ωστόσο, πέραν αυτού, η συγκεκριμένη επένδυση της Tesla συνεπάγεται και την πρόσληψη προσωπικού, τόσο για να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες της όσο και τις μελλοντικές, οι οποίες θα προκύψουν από το γεγονός της περαιτέρω ανάπτυξής της.

Advertisement
Advertisement

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες με σκοπό να στελεχωθεί από ανθρώπους που να θέλουν να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του link: Tesla Advisor, Athens

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla Cybertruck: Αποκαλύψεις για το σούπερ «αγροτικό» (+video)
Πως θα μειώσει η Tesla το κόστος παραγωγής;
Γιατί ο κόσμος μισεί τους οδηγούς των Tesla;