ΝΕΑ

Το… σεντόνι πάνω στο νέο Passat

Ελλάδα 18:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… σεντόνι πάνω στο νέο Passat

ΝΕΑ

Το… σεντόνι πάνω στο νέο Passat

ΝΕΑ

Η όγδοοη γενιά του μεσαίου sedan της Volkswagen περιμένει υπομονετικά τη στιγμή της αποκάλυψής του. Αυτή θα γίνει αρχικά τον Ιούλιο στο διαδίκτυο και στη συνέχεια τον Οκτώβριο στο Παρίσι, ενώπιον των επισκεπτών της διεθνούς έκθεσης. Μετά τα σκίτσα, οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία του Passat, σκεπασμένου όμως με σεντόνι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κάτω από αυτό διακρίνουμε τα φώτα LED, το χαρακτηριστικό σημείο του νέου Volkswagen, και τη μακρόστενη μάσκα που ενώνεται μαζί τους. Οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών και η κλίση της οροφής προς τα πίσω προσδίδουν στο Passat ένα sport τόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsAuto.gr, οι παραδόσεις του Passat στην Ελλάδα θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2015.

Στην όγδοη γενιά του Passat η Volkswagen χρησιμοποίησε περισσότερο αλουμίνιο, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να είναι έως 85 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Έτσι είναι οικονομικότερο στην κατανάλωση και πιο δυναμικό στην οδήγηση. Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι ελαφρώς μικρότερες από αυτές του τωρινού Passat, όμως η Volkswagen υπόσχεται πλουσιότερους χώρους για τους επιβάτες και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για την έκδοση με το νέο 2λιτρο diesel των 240 PS, το plug-in υβριδικό μοντέλο και την τεχνολογία που ενσωματώνει το νέο Passat.