Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To render για το Μitsubishi Lancer EVO XI του 2023 είναι αρκετό για να ελπίζουμε

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To render για το Μitsubishi Lancer EVO XI του 2023 είναι αρκετό για να ελπίζουμε

ΝΕΑ

To render για το Μitsubishi Lancer EVO XI του 2023 είναι αρκετό για να ελπίζουμε

ΝΕΑ

Ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Enoch Gonzales πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε τη δική του πρόταση για το Lancer του μέλλοντος, κάτι που δεν επιβεβαιώνει η Mitsubishi. Τώρα, ο Gonzales πάει ένα βήμα πιο κάτω και προτείνει το EVO 11.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi σταμάτησε τη σειρά των εκρηκτικών σε επιδόσεις sedan, στο Lancer Evolution που ήταν η 10η συνέχεια του μοντέλου που έγραψε τη δική του ιστορία στο WRC.

Ο Enoch Gonzales είχε παρουσιάσει πριν λίγους μήνες τη δική του πρόταση για την «απλή» έκδοση του Lancer και τώρα ήρθε η ώρα όπως φαίνεται να μας δώσει το ψηφιακό σκίτσο της  δυναμικής έκδοσης Evolution που αν η Mitsubishi την ενέτασσε στη γκάμα της, θα ήταν η 11η γενιά της συγκεκριμένης έκδοσης που «ανατράφηκε» στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Η αλήθεια είναι πως πολύ πρόσφατα έχουμε δει κι άλλη πρόταση για μελλοντικό Lancer Evolution και πάλι από ανεξάρτητο σχεδιαστή (ή καλλιτέχνη των pixels αν προτιμάτε) και πρέπει να πούμε πως με κάθε τέτοια περίπτωση, μπαίνουμε σε σκέψεις για το πώς θα ήταν ένα σύγχρονο race replica που θα «συνέχιζε» από εκεί που το προηγούμενο EVO «το άφησε» το θέμα…

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει, ενώ το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου στην πρόταση που έχει «καταθέσει» για τα μάτια μας μόνο ο Enoch Gonzales αφορά στο υποτιθέμενο Lancer του 2023, με την έκδοση Evo να παρουσιάζει ένα πλήθος τροποποιήσεων, μπορεί να ξεμυαλίσει τους φίλους των επιδόσεων και των αγώνων. Οι αλλαγές αυτές ξεκινούν από μπροστά όπου οι προβολείς LED έχουν επανασχεδιαστεί και τώρα είναι πολύ πιο επιθετικοί, ενώ τα στρογγυλά φώτα ομίχλης που αποτελούνται από LEDs, παραπέμπουν στα αγωνιστικά της πραγματικής έκδοσης του μοντέλου, της δεκαετίας του ’90.

Από το πλάι, βλέπουμε τους μεγάλους μαύρους τροχούς της BBS που εντείνουν το στίγμα της sport κατασκευής, κάτι που ενισχύεται και από τους αεραγωγούς πίσω από τους μπροστινούς τροχούς. Αυτή η επιθετική διάθεση μεταφέρεται και στο πίσω μέρος με τη μεγάλη σταθερή πτέρυγα να ορθώνεται πολύ χαρακτηριστικά στο καπό του χώρου των αποσκευών, με τα πίσω φώτα LED που «συνδέονται» με την φωτεινή ταινία η οποία ενώνει οπτικά τις δύο πλευρές. Ενδεικτική της υψηλής απόδοσης του κινητήρα είναι και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, με τις οποίες συμπληρώνεται η εικόνα ενός αυτοκινήτου που μπορεί να μας φτιάχνει φαντασιώσεις αλλά πολύ δύσκολα θα δούμε στον «πραγματικό κόσμο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα ήταν στο μέλλον το Mitsubishi Lancer;
Δοκιμή: Mitsubishi L200 Black Edition
Mitsubishi Pajero Final Edition: Τέλος εποχής!

Advertisement