Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν στο μέλλον το Mitsubishi Lancer;

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν στο μέλλον το Mitsubishi Lancer;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν στο μέλλον το Mitsubishi Lancer;

ΝΕΑ

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα μοντέλα της Mitsubishi αναγεννιέται από τις στάχτες του, έστω και ψηφιακά.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Ιάπωνας κατασκευαστής να έχει διαγράψει πλήρως τo τετράθυρο Lancer, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον σχεδιαστή Enoch Gonzales να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή πάνω στο ιαπωνικό μοντέλο, που αν μη τι άλλο είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ο designer από τις Φιλιππίνες έχει ήδη εδώ και πέντε χρόνια δείξει την συμπάθειά του προς το σεντάν μοντέλο της Mitsubishi, σχεδιάζοντας και πάλι την δική του άποψη για το πως θα μπορούσε να είναι μία μελλοντική γενιά. Επιστρέφοντας στο σήμερα, τα νέα του σχέδια μας δείχνουν ένα μοντέλο με εντυπωσιακή μάσκα, η οποία είναι αρκετά διαφορετική από τα τωρινά μοντέλα της εταιρείας «Dynamic Shield» καθώς απουσιάζουν οι οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες, ενώ τα λεπτά φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED είναι ενσωματωμένα σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα του συγκεκριμένου μοντέλου ξαφνιάζει ευχάριστα, καθώς τα «τολμηρά» σχεδιαστικά τεχνάσματα του χαρίζουν μία ξεχωριστή ταυτότητα. Το χαμηλό καπό με τα έντονα νεύρα, οι πλευρικές ανάγλυφες λεπτομέρειες και κυρίως το τύπου κουπέ τελείωμα του αμαξώματος συνθέτουν ένα κομψό και δυναμικό σύνολο. Πίσω κυριαρχεί η ενσωματωμένη αεροτομή, οι διπλές απολήξεις και βέβαια η φωτισμένη μπάρα που τρέχει ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Προ των πυλών το νέο ηλεκτρικό crossover της Mitsubishi
Δοκιμή: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 2WD MY20
Λίγα χιλιόμετρα αλλά υψηλή τιμή το Mitsubishi 3000GT VR-4

 

Advertisement