Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Mitsubishi Lancer Evo ΧΙ (Render)

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Mitsubishi Lancer Evo ΧΙ (Render)

ΝΕΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Mitsubishi Lancer Evo ΧΙ (Render)

ΝΕΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ασχολείται με το πώς θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο που θα διαδεχόταν το θρυλικό Lancer Evo, για το οποίο η Mitsubishi έχει δηλώσει επίσημα πως δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες πληθαίνουν για μια επιστροφή του Mitsubishi Lancer Evolution, αν και η εταιρεία έχει επισήμως τοποθετηθεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ πιθανό να συμβεί.

Οι φήμες ωστόσο, βασίζονται προφανώς στην επιθυμία των petrolheads ανά τον κόσμο να ξαναδούν το race replica μοντέλο στην παραγωγή. Την υποστήριξη της επιθυμίας μας για ένα νέο Evo, έρχεται να εξυπηρετήσει μια νέα πρόταση –ανεπίσημη προφανώς- από τον καλλιτέχνη Rain Prisk που όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που έχουμε δει στο παρελθόν, δίνει στο μοντέλο μια μοντέρνα εμφάνιση. Διατηρώντας τα «τολμηρά» στοιχεία του παρελθόντος, με μια πολύ επιτυχημένη προσαρμογή τους στο παρόν. Η σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi έχει αλλάξει σημαντικά από το 2016 που το Lancer Evolution καταργήθηκε, καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται περισσότερο στα crossover και τα SUV.

Advertisement
Advertisement

Η προσαρμογή αυτού του στιλ σε ένα sedan έχει τις προκλήσεις της, αν και ο Prisk έκανε υπέροχη δουλειά ενσωματώνοντας το τολμηρό μπροστινό μέρος που μοιάζει να έχει βγει από επίσημο σχεδιαστήριο της εταιρείας, για το νέο Evo. Οι εξαιρετικά λεπτοί προβολείς, η μικρή γρίλια στη μάσκα, το μπροστινό σπόιλερ και το καπό με το διπλό αεραγωγό δίνουν την κατάλληλη αισθητική. Το αυτοκίνητο κάθεται χαμηλά και οι τροχοί έρχονται πολύ «μέσα» στους θόλους, τονίζοντας το δυναμισμό της έκδοσης που έχει προφανώς στη συγκεκριμένη απόδοση, ξεκάθαρα ασφάλτινο χαρακτήρα.  Η μεγάλη πίσω φτερούγα ολοκληρώνει την εμφάνιση και φυσικά αποτελεί βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του Evo, όπως συνέβαινε για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:
Δημοπρασία για 14 ιστορικά Mitsubishi στη Βρετανία
Επίσημο: Μένει η Mitsubishi στην Ευρώπη με δύο νέα μοντέλα
Πως θα ήταν μια κεντρομήχανη Rolls;