Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ήρθε και στην Ελλάδα η μόδα του Suzuki… G-Class

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ήρθε και στην Ελλάδα η μόδα του Suzuki… G-Class

ΝΕΑ

Ήρθε και στην Ελλάδα η μόδα του Suzuki… G-Class

ΝΕΑ

Ήδη στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει η ολική… μεταμόρφωση του Suzuki Jimny σε Mercedes G-Class. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Jimny είναι ένα καθαρόαιμο 4×4 που έχει φανατικό κοινό σε όλον τον κόσμο. Οι πωλήσεις του μαρτυρούν την τεραστία επιτυχία που έχει στην Ελλάδα, κάτι που φαίνεται και από τις ταξινομήσεις τόσο των προηγούμενων ετών όσο και της τελευταίας γενιάς.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο το ιαπωνικό 4×4 είναι διαθέσιμο μόνο ως επαγγελματικό όχημα και είναι κάτι που έχει δυσαρεστήσει τους φίλους της μάρκας οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να επιστρέψει και πάλι στις αντιπροσωπείες η επιβατική του εκδοχή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση όπως δεν υπάρχει και ενημέρωση αναφορικά με την πεντάθυρη έκδοση που ενδεχομένως θα δούμε τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

G-Class και… Bronco

Όπως και να έχει το Jimny είναι ένα μοντέλο που δέχεται πολλές βελτιώσεις και δεν είναι λίγοι αυτοί που του αλλάζουν χαρακτήρα αλλά και όψη. Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερα Jimny να μεταμορφώνονται σε… Mercedes G-Class ενώ την τιμητική του έχει και το Suzuki Jimny που γίνεται… Ford Bronco!

Αυτές τις αλλαγές τις συναντούμε στο εξωτερικό ακόμα και από γνωστούς βελτιωτικούς οίκους και όπως φαίνεται αρέσει πολύ ακόμα στους ιδιοκτήτες που σπεύδουν να τα μεταμορφώσουν.

Advertisement

Η… μόδα αυτή έρχεται και στην Ελλάδα και ήδη σε λίγες ημέρες το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny θα έχει πάρει τη μορφή της Mercedes G-Class. Την βελτίωση έχει αναλάβει ο οίκος Motor SportHaus που θα του αλλάξει όψη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το ιαπωνικό μοντέλο έχει «ξηλωθεί» και ετοιμάζεται να δεχτεί την περιποίηση των ειδικών.

Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα δεν θα περνά απαρατήρητο

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει το SERES 5 στην Ελλάδα και πού θα πωλείται;
Οι Porsche Turbo γίνονται ακόμα πιο «άγριες»
Το Tesla Cybertruck το παίρνεις και το… παντρεύεσαι!