Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο Audi Q4 e-tron που ήρθε στην Ελλάδα

Ελλάδα 4:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο Audi Q4 e-tron που ήρθε στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Το πρώτο Audi Q4 e-tron που ήρθε στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ένα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ήρθε στην Ελλάδα και αφορά στο Audi Q4 e-tron. Λίγο πριν κυκλοφορήσει στους δρόμους το Newsauto το υποδέχτηκε στα logistics και το απαθανάτισε για να πάρετε μία πρώτη γεύση.

Advertisement
Advertisement

Το Q4 e-tron είναι ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της Audi που μπαίνει στην… πρίζα και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην ελληνική αγορά. Εντυπωσιακό σε όψη, έρχεται να τοποθετηθεί στην compact κατηγορία των ηλεκτρικών SUV και να δώσει άλλον αέρα στην μάρκα.

Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν έρθει στην Ελλάδα και το Newsauto βρέθηκε στα logistics της μάρκας. Εκεί απαθανατίσαμε το νέο μοντέλο που όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από τις εικόνες είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο, τουλάχιστον σχεδιαστικά αλλά και τεχνολογικά.

Από την πρώτη όψη φαίνεται ξεκάθαρα πως η Audi αλλάζει σχεδιαστική πλεύση ακολουθώντας την τάση αλλά και την κατηγορία, κάτι που άλλωστε επιβάλλεται όταν έχουμε να κάνουμε με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτό που βγάζει… μάτια είναι η εμπρός μάσκα η οποία δεν διαθέτει εισαγωγές αέρα ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό που συναντούμε είναι οι μεγάλοι τροχοί με τις ιδιαίτερες σχεδιαστικά ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Με πολλή… Ελλάδα το ντοκιμαντέρ για το Audi e-tron GT (video)

Advertisement

Φουλ από τεχνολογία

Εσωτερικά η εικόνα γίνεται πολύ… προχωρημένη και δείχνει πως οι Γερμανοί το έχουν εφοδιάζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι χώροι είναι μεγάλοι, ενώ ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, του πίνακα οργάνων και της κεντρικής κονσόλας.

Advertisement

Πολύ χαρακτηριστικό είναι και το σημείο που βρίσκονται τα κουμπιά από το κιβώτιο ταχυτήτων ενώ αίσθηση προκαλεί και το νέο τιμόνι που διαθέτει λειτουργίες αφής. Περιττό θα λέγαμε πως είναι να τονίσουμε τα premium χαρακτηριστικά του που παραπέμπουν σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας με την υπογραφή όπως πάντα της… Audi που ξέρουμε.

Αυτονομία 450 χλμ.

Advertisement

Το νέο Q4 e-tron αποδίδει 300 ίππους (0-100 σε 6,3 δευτερόλεπτα) και είναι τετρακίνητο. Θα είναι διαθέσιμο με δύο χωρητικότητες μπαταριών, 52 και 77 kWh, όπως και σε τρεις εκδόσεις, με την κορυφαία (e-tron 50) να έχει αυτονομία 450 χιλιόμετρα.

Αξιοσημείωτη είναι και η ταχύτητα φόρτισης καθώς το γερμανικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να φορτίζει με ταχύτητες στα 125kW, το οποίο στην πράξη σημαίνει πως το 80% των μπαταριών μπορεί να φορτίσει σε 30 λεπτά.

Audi Q6 E-Tron από το 2023

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Audi RS3: Έρχεται με έως και 450 άλογα (+video)
Επίσημη παρουσίαση: Audi Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback
Audi Q4 e-tron: Σημείο αναφοράς για το εσωτερικό του