Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με πολλή… Ελλάδα το ντοκιμαντέρ για το Audi e-tron GT (video)

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πολλή… Ελλάδα το ντοκιμαντέρ για το Audi e-tron GT (video)

ΝΕΑ

Με πολλή… Ελλάδα το ντοκιμαντέρ για το Audi e-tron GT (video)

ΝΕΑ

Σχεδόν δύο μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού 4θυρου coupe, η Audi ξετυλίγει το κουβάρι της εξέλιξης του μοντέλου και η Ελλάδα έχει… την τιμητική της.

Advertisement
Advertisement

Στις 9 Φεβρουαρίου, η Audi απομάκρυνε την κουκούλα του… ηλεκτρικού πυραύλου της με την κωδική ονομασία Audi e-tron GT, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στην ακριτική Ρόδο -στην “καυτή” εκδοχή του, RS.

Προτού προλάβει να καταλαγιάσει η σκόνη από την αποκάλυψη του 4θυρου coupe, η Audi δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο που δείχνει το… backstage των σταδίων που προηγήθηκαν της δημιουργίας του.

Η εταιρεία από το Ίνγκολσταντ ανατρέχει στο 2014, επανασυστήνοντάς μας με το πρωτότυπο Audi Prologue, ενώ στη συνέχεια δίνει «πάσα» στον επικεφαλής σχεδιασμού, Marc Lichte, ο οποίος εξηγεί το πώς εξελίχθηκε το e-tron GT από ένα σκίτσο σε λευκό χαρτί στο εντυπωσιακό στολίδι που θαυμάζουμε σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Κατόπιν, τη σκυτάλη παίρνουν και άλλα στελέχη της Audi που έβαλαν το «χεράκι» τους στην ανάπτυξη του μοντέλου, παρέχοντάς μας πληροφορίες, μεταξύ άλλων για τη μπαταρία, τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, του συστήματος ανάρτησης, αλλά και τη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Παράλληλα με τις συναρπαστικές αφηγήσεις, ξεχωριστό χρώμα προσφέρουν και κάποια πλάνα που απεικονίζουν το μοντέλο στους δρόμους.

Advertisement

Κάποια, μάλιστα, από αυτά έχουν… άρωμα Ελλάδας, και συγκεκριμένα Ρόδου. Μη ξεχνάμε πως στο νησί των Δωδεκανήσων έλαβε χώρα η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του Audi e-tron GT, με το NewsAuto, φυσικά, να δίνει δυναμικό «παρών».

Advertisement

Τα όμορφα πλάνα από την περιήγηση του coupe στη Ρόδο εντοπίζονται στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, αλλά και κυρίως από το 17:00 και μετά.

Ακολουθεί το ντοκιμαντέρ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έρχεται το νέο Audi Q6 e-tron
Ετοιμάζεται αμιγώς ηλεκτρικό Audi R8;
Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback