Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό των Dacia

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό των Dacia

ΝΕΑ

Το πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό των Dacia

ΝΕΑ

Ένα αυτοκίνητο σου αρέσει για το σχήμα του, είναι η πρώτη εντύπωση. Ωστόσο, το αγαπάς γι’ αυτά που ζεις εντός του και γι’ αυτά που σου προσφέρει ως επιβάτης. Και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Dacia.

Advertisement
Advertisement

Αν το καλοσκεφτούμε, ο χρόνος που περνάμε στο αγαπημένο μας αυτοκίνητο είναι κυρίως αυτός κατά τον οποίο μετακινούμαστε, δηλαδή βρισκόμαστε στο εσωτερικό του. Η ίδια εικόνα που βλέπουμε διαρκώς πρέπει να μας αρέσει και το αποτέλεσμα χρειάζεται να είναι άμεσο.

Ποιο αποτέλεσμα; Η χρηστικότητά και η πρακτικότητα που μας προσφέρει κάθε στιγμή. Στην Dacia, γνωρίζουν πολύ καλά πώς να το κάνουν πράξη και αυτό αποδεικνύεται σε όλα τα μοντέλα της. Για παράδειγμα, η νεανικότερη εμφάνιση του εσωτερικού στο νέο Sandero, η στιβαρή μορφοποίησή του στο Duster και η παραδειγματικά οικογενειακή συγκρότησή του στο Jogger δείχνει την ικανότητα των ανθρώπων της Dacia να δημιουργούν καμπίνες στα μοντέλα τους οι οποίες να είναι άνετες και λειτουργικές για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, δεν σταματούν εκεί αλλά συνδυάζουν την πρακτικότητά με τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα καινούργια μοντέλα τής εταιρείας έχουν πληθώρα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως και υποβοήθησης του οδηγού, αλλά όλα τα στοιχεία που αποτελούν το σύνολο είναι καίρια και δεν φαντάζουν επιπλέον ή περιττά.

Η ευμεγέθης και ευδιάκριτη έγχρωμη οθόνη αφής στο ταμπλό, η δυνατότητα διασυνδεσιμότητας, οι έξυπνες τεχνολογικές λύσεις, οι πρακτικοί διακόπτες στο τιμόνι και στην κονσόλα, τα άνετα καθίσματα και η ευρυχωρία είναι ένα σύνολο που χαρακτηρίζει το εσωτερικό όλων των μοντέλων της Dacia.

Advertisement

Καθετί έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή και βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση του έπειτα από πολλές δοκιμές και ανάλυση όλων των δεδομένων και των αναγκών των επιβατών σε όλες τις χώρες που διατίθενται τα αυτοκίνητα της εταιρείας.

Advertisement

Είναι γεγονός ότι στην Dacia έχουν καταφέρει να δώσουν έναν έντονο χαρακτήρα και στο εσωτερικό των αυτοκινήτων τους. Όπως είναι δεδομένο ότι θα νοιώσεις οικεία από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εντός σε κάποιο από αυτά. Είναι μια επιτυχία για την οποία χρειάζεται να έχεις παράδοση και ιστορία, στοιχεία που αναμφισβήτητα χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Sandero Streetway: Προσιτή τιμή, απίστευτη οικονομία
Γιατί το νέο Dacia Duster δείχνει το δρόμο…
Με το φουτουριστικό Manifesto η Dacia δείχνει το μέλλον

Advertisement