Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο Peugeot 3008 θα γίνει ακόμα πιο upper class

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο Peugeot 3008 θα γίνει ακόμα πιο upper class

ΝΕΑ

Tο Peugeot 3008 θα γίνει ακόμα πιο upper class

ΝΕΑ

H Peugeot έχει μεγάλα σχέδια για το εξαιρετικά επιτυχημένο μεσαίο της SUV.

Advertisement
Advertisement

Τα επιχειρηματικά πλάνα της Peugeot για το (άμεσο) μέλλον προβλέπουν την αναβάθμιση της γκάμας της μιας και ο προσανατολισμός της είναι πλέον ξεκάθαρα premium.

Σε αυτά τα πλάνα εντάσσεται φυσικά και το μοντέλο στο οποίο βασίστηκε η κάθετα ανοδική πορεία της γαλλικής μάρκας τα τελευταία χρόνια και το οποίο δεν είναι άλλο από το 3008. Που μπορεί στην πορεία να αλλάξει στυλ αλλά όχι και χαρακτήρα αναφορικά με το τι θα προσφέρει στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι το πρώτο της γαλλικής εταιρείας το οποίο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα STLA Medium του ομίλου Stellantis, ενώ είναι πολύ πιθανό να ακολουθηθούν σε κάποιο βαθμό τα πρότυπα του καινούργιου 408. Και λέμε σε κάποιο βαθμό γιατί για χάρη της πρακτικότητας, αλλά και της διατήρησης του στυλ που έχει καθιερώσει, θα είναι πιο ψηλό σε σχέση με το τελευταίο. Και βέβαια με μεγαλύτερο μήκος.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στο ακόμα πιο νεανικό και δυναμικό στυλ με μια πιο μινιμάλ προσέγγιση, κάτι που άλλωστε είναι και η πλέον σύγχρονη τάση.

Η λογική της αναβάθμισης και μάλιστα από όλες τις απόψεις θα ακολουθείται και στο εσωτερικό που θα διαθέτει στοιχεία από το πρωτότυπο Inception, καθώς και διάχυτη την αίσθηση τόσο της πολυτέλειας όσο και του high tech. Το τελευταίο θα φαίνεται κυρίως μέσω της εξέλιξης του i-Cockpit και της χρήση ακόμα μεγαλύτερων οθονών.

Advertisement

Φυσικά μεγαλύτερες θα είναι τόσο οι ψηφιακές δυνατότητες όσο και αυτές της διασύνδεσης. Με ακόμα περισσότερες ευκολίες και εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη και άνετη.

Advertisement

Η εξέλιξη είναι δεδομένη και για τη γκάμα των κινητήρων, με τον εξηλεκτρισμό για τα συμβατικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου να υφίσταται με τη μορφή ενός ήπια υβριδικού συστήματος 48 Volt. Οι plug-in υβριδικές εκδόσεις θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία, ενώ μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση e-3008 πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι κινητήρες του Peugeot 3008 καλύπτουν όλες τις ανάγκες
Επίσημο: Αυτά είναι τα νέα Peugeot 3008 και 5008 Hybrid
Το Peugeot 508 θα έσκιζε και ως κουπέ