Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Peugeot 508 θα έσκιζε και ως κουπέ

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Peugeot 508 θα έσκιζε και ως κουπέ

ΝΕΑ

Το Peugeot 508 θα έσκιζε και ως κουπέ

ΝΕΑ

Ένα ψηφιακό σκίτσο της X-Tomi Design, μας δείχνει πως θα ήταν το 508 αν η Peugeot αποφάσιζε να το λανσάρει σε έκδοση ανταγωνιστική της Σειράς 4 της BMW.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot έχει εγκαταλείψει την κατηγορία των μεγάλων coupe, σχεδόν 15 χρόνια τώρα αλλά αν αποφάσιζε να λανσάρει το σημερινό 508, θα ήταν ακριβώς έτσι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε καλά δομημένα ψηφιακά σχέδια για μοντέλα που δεν υπάρχουν από την X-Tomi Design αν και για να είμαστε ειλικρινείς, στην προκειμένη περίπτωση, η αλήθεια είναι πως ο σχεδιαστής δεν «κουράστηκε» και πολύ. Ξεκινώντας από τις φωτογραφίες που η ίδια η Peugeot δίνει στη δημοσιότητα για το sedan μοντέλο, η X-Tomi Design μας δείχνει το «όραμά της» για την ενδεχόμενη coupe εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Αφαιρώντας τις πίσω πόρτες των επιβατών, το «κανονικό» sedan μοντέλο της Peugeot, γίνεται ένα «υποθετικό» coupe από την X-Tomi Design και πρέπει να πούμε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν ξέρουμε πόσο νόημα θα είχε εμπορικά η παρουσίαση της coupe εκδοχής του μοντέλου από τη γαλλική εταιρείας αλλά τουλάχιστον αισθητικά, θα έκαιγε καρδιές- και όχι μόνο των φανατικών «γαλλόφιλων» petrolheads.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα που προτιμούν οι Έλληνες;
ΕΕ: Οδήγηση ΙΧ και φορτηγού από τα 17 έτη!
Πάνω από 1.000 άτομα οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα!