Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο τατουάζ του Μαρσέλο

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκίνητο τατουάζ του Μαρσέλο

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο τατουάζ του Μαρσέλο

ΝΕΑ

Η μεταγραφή του πρώην άσσου και αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο γεγονός της περιόδου. Ο Μαρσέλο, όμως, εκτός από μεγάλος παίκτης έχει και μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με ένα αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η είδηση της υπογραφής συμβολαίου του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο… μπάμ της περιόδου, με έναν παίκτη του βεληνεκούς του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ αποφάσισε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», με τον διεθνή Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ολοκληρώνει μια τεράστια μεταγραφή, θυμίζοντας ημέρες του 2004 με τον Ριβάλντο.

Advertisement
Advertisement

Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν την ιδιαίτερα δυνατή σχέση που έχει με τον παππού του. Αυτός τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, κάτι που πάντα θυμάται ο Μαρσέλο και αφιερώνει κάθε γκολ που βάζει σε εκείνον και την γυναίκα του.

Ο πρώην αριστερός μπακ της Ρεάλ έχει μία ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη φιγούρα χάρη στα μαλλιά του και τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του. Ένα από αυτά πάντως ξεχωρίζει. Και πρόκειται για έναν Σκαραβαίο της VW, ο οποίος βρίσκεται στο δεξί του χέρι.

Advertisement

Ο ίδιος έχει εξηγήσει ότι μεγαλώνοντας στις φαβέλες της Βραζιλίας η μόνη υποστήριξη που είχε ήταν από τον παππού του. Αυτός τον πίστεψε, αυτός τον ακολουθούσε παντού και τον πήγαινε όπου χρειαζόταν. Και όλο αυτό γινόταν μέσα σε ένα βραζιλιάνικο Σκαραβαίο.

Ο Μαρσέλο είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς του δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δύσκολα τα έφερναν πέρα. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και συχνά δούλευε και ως καθαρίστρια και ο πατέρας του ήταν πυροσβέστης.

Advertisement

Κάθε μέρα έπρεπε να ταξιδεύει από το ένα άκρο του Ρίο στο άλλο για τις προπονήσεις. Και δεν είχε καν λεφτά για το εισιτήριο. Εκεί την λύση την έδωσε ο Σκαραβαίος του παππού του.

Όπως έχει πει ο ίδιος, αυτός ο Σκαραβαίος ήταν σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με αυτό το αυτοκίνητο και τον παππού του. Με αυτό τον πήγαινε και τον έπαιρνε από την προπόνηση κάθε ημέρα.

Advertisement

Θυμάται ότι εκείνο το αυτοκίνητο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμα και οι σταθμοί στο ραδιόφωνο, λέει ο Μαρσέλο, άλλαζαν όταν ο παππούς του έστριβε το τιμόνι στις στροφές.

Ο παππούς του πέθανε το 2014, όταν ο Μαρσέλο βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελο με την Εθνική Βραζιλίας. Το γεγονός τον γέμισε θλίψη και ζήτησε να εγκαταλείψει, όμως πείσθηκε να παραμείνει για χάρη του παππού του. Και για εκείνον τον ταπεινό Σκαραβαίο που έχει χαραγμένο στο χέρι του να του θυμίζει από που ξεκίνησε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικός Σκαραβαίος από την κινέζικη Great Wall Motors
Ένας ολοκαίνουργιος Σκαραβαίος 50 ετών
Ένας τεραστίων διαστάσεων Σκαραβαίος (+video)