Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Opel Insignia θα είναι ένα μεγάλο SUV

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το επόμενο Opel Insignia θα είναι ένα μεγάλο SUV

ΝΕΑ

Το επόμενο Opel Insignia θα είναι ένα μεγάλο SUV

ΝΕΑ

Για να μπει στον ανταγωνισμό της νέας κατηγορίας, η Opel θα προχωρήσει σε μια γενναία κίνηση αλλαγής χαρακτήρα για το μέχρι τώρα μεσαίο της μοντέλο, Insignia.

Advertisement
Advertisement

Δημοσιεύματα από τη Βρετανία θέλουν την Opel να αλλάζει σε SUV το Insignia, από την επόμενη κιόλας γενιά του μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024.

Με στόχο το να ανταγωνιστεί τα Citroen C5 X και Ford Mondeo (στην επόμενή του γενιά που και αυτό θα είναι SUV), η Opel θα προχωρήσει σε μια κίνηση που όπως όλα δείχνουν, είναι απόλυτα σωστή. Το Insignia σην επόμενή του γενιά, από το 2024 και έπειτα, θα μετεξελιχθεί σε ένα πολυτελές crossover/SUV. Βλέποντας πώς η Citroen με το C5 έχει κάνει μια παρόμοια κίνηση, όπως και η Ford με το Mondeo επόμενης γενιάς, η κίνηση της αν επιβεβαιωθεί, θα είναι απόλυτα λογική και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Insignia υπόσχεται να προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και για τις αποσκευές τους. Η πλατφόρμα eVMP θα μπορούσε να είναι η βάση πάνω στην οποία θα «χτιστεί» το νέο Insignia με την SUV/crossover μορφή, κάτι που θα επιτρέψει στην Opel να διαθέσει το νέο μοντέλο και σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική και μάλιστα με διαφορετικές χωρητικότητες μπαταρίες, που θα ορίζουν αυτονομία από 400 έως και 650 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Ακόμα και αν στη γκάμα του νέου μοντέλου η Opel επιλέξει να προσφέρει και «συμβατικές» επιλογές, αυτές θα έχουν να κάνουν με υβριδικά σύνολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Mokka 1.5 Diesel
Το νέο Opel Astra σας ακούει με προσοχή (video)
Πώς τα πήγε το Opel Insignia στο τεστ αποφυγής ταράνδου; (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement