Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Opel Astra σας ακούει με προσοχή (video)

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Opel Astra σας ακούει με προσοχή (video)

ΝΕΑ

Το νέο Opel Astra σας ακούει με προσοχή (video)

ΝΕΑ

“Hey Opel” – με αυτές τις δύο λέξεις το νέο Opel Astra είναι έτοιμο να ακούσει όλες τις επιθυμίες του οδηγού και των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Η νέα τεχνολογία αναγνώρισης ανθρώπινης φωνής με κατανόηση φυσικής ομιλίας λειτουργεί πλήρως διασυνδεδεμένη όπως ολόκληρο το σύστημα infotainment της τελευταίας γενιάς. Η Opel ακολουθεί σταθερά τη φιλοσοφία μέγιστης άνεσης με ελάχιστη διάσπαση της προσοχής.

Το “Detoxtothemax” είναι το ‘μότο’ ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ψηφιακού άγχους. Ως βάση χρησιμοποιείται το μοναδικό Pure Panel με μία φιλοσοφία διαισθητικής λειτουργίας, που γνωρίζουμε ήδη από το Opel Mokka, το νέο Grandland και το Astra. Τώρα ο Γερμανός κατασκευαστής δίνει το έναυσμα για το επόμενο στάδιο ψηφιοποίησης.

Οι προσωπικές προτιμήσεις θα μπορούν να αποθηκεύονται, μελλοντικά, ως προφίλ. Το σύστημα infotainment θα αναγνωρίζει οδηγούς και επιβάτες από τα smartphone τους. Επομένως, διαφορετικά άτομα θα μπορούν να ενεργοποιούν τις προσωπικές ρυθμίσεις τους μέσω της οθόνης αφής. Οι σχεδιαστές της Opel δημιούργησαν avatar για διαφορετικούς χαρακτήρες. Όταν ενεργοποιείται η πλοήγηση στο Pure Panel, υποστηρίζεται online σε πραγματικό χρόνο (Connected Navigation Plus), που σημαίνει ότι η όποια κυκλοφοριακή συμφόρηση, για παράδειγμα, μπορεί να ανιχνεύεται τη στιγμή που συμβαίνει.

Advertisement
Advertisement

Επίσης διατίθενται ενημερώσεις χαρτών “overtheair”, ώστε η εκάστοτε τελευταία έκδοση να είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες. Τέλος, το νέο Astra διαθέτει την τελευταία γενιά πλήρως  διασυνδεδεμένων συστημάτων υποστήριξης οδήγησης, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
30 Χρόνια Opel Astra: Το κόμπακτ και όμορφο best seller
Αυτό είναι το νέο Opel Astra Sports Tourer
Η τελική του νέου Opel Astra 1.2 εντυπωσιάζει! (+video)

Advertisement