Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Z Proto γκαζώνει σε νέο teaser (video)

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan Z Proto γκαζώνει σε νέο teaser (video)

ΝΕΑ

Το Nissan Z Proto γκαζώνει σε νέο teaser (video)

ΝΕΑ

Η Nissan εξιτάρει για ακόμα μια φορά την περιέργεια και τη φαντασία μας με ένα νέο teaser video με πρωταγωνιστή το πρωτότυπο Nissan Z που αυτή τη φορά παίρνει εμπρός και γκαζώνει

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις της σπορ σειράς Ζ της Nissan αλλά και όλοι οι petrolheads αναμένουν με ανυπομονησία την έλευση του νέου Nissan Z που θα αντικαταστήσει το 370Ζ που είναι κοντά μας από το 2009.

Το νέο Ζ αναμένεται πως θα συνεχίσει ακέραια την παράδοση των προκατόχων του σε ότι αφορά τον οδηγοκεντρικό και απολαυστικό χαρακτήρα ενός αυθεντικού sports car με τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω. Από την στιγμή της επιβεβαίωσης της έλευσης του νέου μοντέλου η Nissan φροντίζει να αναζωπυρώνει συχνά το ενδιαφέρον με teaser φωτογραφίες ή video. Το πιο πρόσφατο από αυτά είχε αφήσει σαφείς ενδείξεις πως το αυτοκίνητο θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνεται από το φρέσκο video που είδε το φως της δημοσιότητας.

nissan z proto

Advertisement
Advertisement

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς στο σύντομο video των 33 δευτερολέπτων φαίνεται καθαρά πως θα υπάρχει και συμβατικό χειρόφρενο, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς. Μερικές ακόμα λεπτομέρειες που φαίνονται στο video είναι το ανασχεδιασμένο λογότυπο Ζ που φιλοξενείται στα μαρσπιέ και στην κεντρική κονσόλα, η οπτική υπογραφή των LED στα φώτα και κάποια στοιχεία από τις ζάντες. Εκτός όμως από τα οπτικά ερεθίσματα το video μας δίνει μια πρώτη γεύση και από τον ήχο του κινητήρα ο οποίος πιθανότατα θα είναι υπερτροφοδοτούμενος 3.0 V6 με 400 ίππους και σχεδόν 50 χλγμ. ροπής.

nissan z proto

Πάντως η προσμονή θα τελειώσει σύντομα καθώς στις 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει η διαδικτυακή πρεμιέρα του πρωτότυπου Z Proto που θεωρείται πως θα βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Έτσι θα είναι το επόμενο Qashqai;

Nissan: Ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό SUV

To Nissan GT-R με δύο εκδόσεις για το 2021

Advertisement