Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το επόμενο Nissan Qashqai;

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το επόμενο Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το επόμενο Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Η αντεπίθεση της Nissan έχει ήδη ξεκινήσει στην Αμερική. Και ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι για το 400Z ή το επερχόμενο GT-R, οι περισσότεροι αγοραστές της Nissan αναμένουν το νέο Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόκειται για αμερικανικό προϊόν καθώς η ζωή του ξεκίνησε το 2006 όταν τα crossover έκαναν δειλά την εμφάνισή τους στην Ευρώπη. Η πρώτη γενιά Qashqai χρόνο με το χρόνο όχι μόνο καθιερώθηκε αλλά παράλληλα αύξησε θεαματικά τις πωλήσεις της φίρμας.

Ένα νέο Qashqai έφτασε το 2013 για την ευρωπαϊκή αγορά και είχε πολύ καλύτερο στυλ, επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας και αποδοτικούς κινητήρες. Το 2017, η Nissan εμφάνισε το επόμενο με ακόμη πιο αναβαθμισμένο χαρακτήρα και φυσικά έπεται συνέχεια στο σύγχρονο best seller.

Εδώ βλέπουμε μια απόδοση της νέας γενιάς από τη ρωσική ιστοσελίδα Kolesa. Έχουμε δει επίσης και άλλες αποδόσεις του νέου crossover οι οποίες μοιάζουν με αυτό που βλέπουμε, εκτός από ένα στοιχείο: τους προβολείς. Τα στοιχεία γύρω από τη μάσκα δείχνουν εντελώς νέα οπότε αναμένουμε τις επίσημες εικόνες για να αποφανθούμε τελικά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε μια νέα έκδοση της πλατφόρμας CMF και υποψιαζόμαστε ότι όλοι οι κινητήρες θα στοχεύουν στην οικονομία καυσίμου και στις μειωμένες εκπομπές. Είναι πιθανό τόσο το Rogue Sport που προορίζεται για την αμερικάνικη αγορά όσο και το Qashqai να βασίζονται σε ένα νέο turbo κινητήρα 1,3 λίτρων.

Στην Ευρώπη, η Nissan θα μπορούσε ακόμα να προσφέρει κινητήρες ντίζελ για λίγο καιρό ακόμη. Ο 1.5 dCi θα είναι πλέον εξοπλισμένος με σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων (AdBlue). Για περισσότερη ισχύ, η εταιρία θα μπορούσε επίσης να «δανειστεί» τον 1800άρη κινητήρα από την “αδελφή” Renault.

Advertisement

Πηγή:www.kolesa.ru

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Με υβριδική τεχνολογία το νέο Nissan Qashqai

Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160PS DCT ProPILOT

Εκπτώσεις έως 1.500 ευρώ για το Nissan Qashqai

Advertisement