Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan των 5 εκατομμυρίων ευρώ (+video)

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan των 5 εκατομμυρίων ευρώ (+video)

ΝΕΑ

Το Nissan των 5 εκατομμυρίων ευρώ (+video)

ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων GT-A International στο Μόναχο, πουλά ένα ιαπωνικό κουπέ με συναρπαστική ιστορία.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί όμως το Nissan GT-R (R34) του Paul Walker από τις ταινίες «The Fast and the Furious» να φτάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ;

Περίπου 2.500 αυτοκίνητα καταστράφηκαν στις εννέα ταινίες δράσης «The Fast & The Furious», αλλά αυτό το Nissan δεν ήταν ανάμεσα στα… θύματα της κινηματογραφικής δραματουργίας. Ο λόγος για το μπλε Nissan R34 Skyline του Paul Walker από την τέταρτη ταινία (Οι Μαχητές των Δρόμων 4). Πρόκειται για ένα μοντέλο της Nissan που είχε ήδη ένα Cult status πέρα ​​από την κινηματογραφική οθόνη, και που έγινε θρύλος με τις ταινίες Fast and Furious.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο GT-R είναι, το μοναδικό που συναρμολογήθηκε ειδικά από την Kaizo Industries για τα γυρίσματα και με τη συμμετοχή του κορυφαίου ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος πέθανε σε τροχαίο ατύχημα το 2013. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Walker, προς την Kaizo, το αμάξωμα δεν έχει πινακίδες ή αυτοκόλλητα και το έντονο Bayside Blue χρώμα λάμπει ακόμη. Άλλωστε, το Nissan έχει μόλις 6.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Ο εξακύλινδρος 2,6 λίτρων με διπλό turbo έχει περίπου 550 ίππους μετά από διάφορες βελτιώσεις. Άλλες μετατροπές από την Kaizo Industries περιλαμβάνουν: Σπορ ανάρτηση Nismo, σπορ σύστημα εξάτμισης, ένα κιτ αμαξώματος, ένα roll cage, Alcantara στο εσωτερικό.

Advertisement

Αν σκεφτείτε ότι τα οχήματα από τις ταινίες Fast and Furious έχουν ήδη αλλάξει χέρια για περισσότερα από 800.000 ευρώ, η εκτιμώμενη τιμή αυτού του πολύ ιδιαίτερου Coupe (σύμφωνα με τον πωλητή) θα μπορούσε να φτάσει έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ. Έσοδα που θα ήθελε να δωρίσει (ένα μεγάλο μέρος τους) στο ίδρυμα «Reach out worldwide» του Paul Walker.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10
Ο Jason Momoa συμμετέχει στο Fast And Furious 10
Χωρίς τον… The Rock το τελευταίο Fast and Furious