Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς τον… The Rock το τελευταίο Fast and Furious

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίς τον… The Rock το τελευταίο Fast and Furious

ΝΕΑ

Χωρίς τον… The Rock το τελευταίο Fast and Furious

ΝΕΑ

Ο Dwayne «The Rock» Johnson δήλωσε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο Fast & Furious. Μάλιστα στράφηκε ξανά εναντίον του συμπρωταγωνιστή του Vin Diesel, αποκαλώντας τον χειριστικό.

Advertisement
Advertisement

Θα δούμε ξανά το δίδυμο Johnson και Diesel να κυνηγά το κακό με αυτοκίνητα;

Καθώς η σειρά ταινιών Fast & Furious πλησιάζει στο τέλος της, πολλά έχουν γραφτεί και λεχθεί για τη διαμάχη μεταξύ των ηθοποιών της σειράς Dwayne «The Rock» Johnson και Vin Diesel. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Johnson επανέλαβε την απόφασή του να μην συμμετάσχει στην τελευταία ταινία.

«Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Vin και εγώ μιλήσαμε μέσω των social media, του είπα απευθείας —και ιδιωτικά— ότι δεν θα επέστρεφα στο cast», είπε πρόσφατα ο Johnson στο CNN . «Ήμουν εγκάρδιος και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστηρικτής των ανθρώπων που δουλεύουν για την ταινία και πάντα θα στηρίζω τη σειρά ταινιών να είναι επιτυχημένες. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω».

Advertisement
Advertisement

Αυτό δεν εμπόδισε τον Vin Diesel , ο οποίος υποδύεται τον Dominic Toretto και είναι ένας από τους παραγωγούς της σειράς των ταινιών, από το να δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Instagram παρακαλώντας τον Johnson να επιστρέψει στον ρόλο του ως Hobbs.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Advertisement

«Ο μικρός μου αδερφός Dwayne… ήρθε η ώρα», έγραψε ο Diesel στο Instagram. «Το λέω από αγάπη… αλλά πρέπει να εμφανιστείς, μην αφήνεις το franchise αδρανές. Έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Τον Hobbs δεν μπορεί να τον παίξει κανένας άλλος».

Advertisement

Στο μήνυμά του, ωστόσο, ο ηθοποιός και παραγωγός αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά του, τα οποία ισχυρίζεται ότι αποκαλούν τον Johnson «Θείο Ντουέιν» όπως αποκαλούσαν και τον Paul Walker, άλλον έναν από τους ηθοποιούς της σειράς, που δυστυχώς πέθανε το 2013. Στη συνέντευξή του στο CNN , ο Johnson ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με αυτές τις λεπτομέρειες, επικρίνοντας τον Diesel που τις ανέφερε δημόσια.

«Η πρόσφατη δημόσια ανάρτηση του Vin ήταν ένα παράδειγμα χειραγώγησης του», είπε και πρόσθεσε: «Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό και καταλήξαμε σε σαφή συνεννόηση».

Advertisement

Το US News αναφέρει ότι η κόντρα των ηθοποιών χρονολογείται τουλάχιστον από το 2016, όταν ο Johnson αναφέρθηκε με άσχημα λόγια στα ανώνυμα μέλη του καστ των Fast and Furious σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει διαγραφεί. Μετά από ένταση μεταξύ των ηθοποιών, ο «The Rock» ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2016 ότι δεν θα επέστρεφε για άλλες ταινίες.

Με μόλις δύο ταινίες να έχουν απομείνει στη σειρά, το Fast 10 και το Fast 11, τα γυρίσματα των τελευταίων ταινιών θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα. Τα φιλμ ενδέχεται να γυριστούν back to back για να ολοκληρωθεί καλύτερα η σειρά και το Fast 10 να κυκλοφορήσει το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον Απρίλιο του 2023 το Fast & Furious 10
Η σειρά των Fast And Furious θα ολοκληρωθεί στην 11η ταινία
O Dwayne Johnson χάρισε σε έναν τυχερό το Ford F-150 του (video)