Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Jason Momoa συμμετέχει στο Fast And Furious 10

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Jason Momoa συμμετέχει στο Fast And Furious 10

ΝΕΑ

Ο Jason Momoa συμμετέχει στο Fast And Furious 10

ΝΕΑ

Ο Jason Momoa ναι, ο ίδιος ο Aquaman, ανταλλάσσει την τρίαινά του για μία μπουκάλα NOS στην 10η έκδοση του franchise των ταινιών Fast and Furious .

Advertisement
Advertisement

Ο Momoa είναι το νεότερο μέλος της Fast and Furious… οικογένειας.

 

Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσω της σελίδας The Fast Saga στο Facebook και ένας γρήγορος έλεγχος στη βάση δεδομένων ταινιών στο διαδίκτυο (IMDB) το επιβεβαιώνει. Τι ρόλο θα έχει ο Momoa στην επόμενη περιπέτεια του αυτοκινήτου; Τίποτα δεν είναι απολύτως γνωστό αυτή τη στιγμή, καθώς δεν υπάρχει καν το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο IMDB.

Advertisement
Advertisement

Εάν η παράδοση ισχύει, θα μπορούσε να παίξει έναν σκληρό ομοσπονδιακό πράκτορα, έναν κακό πράκτορα των ειδικών δυνάμεων ή τον αδερφό του Dom. Ναι η οικογένεια Toretto είναι μία μεγάάάλη οικογένεια.

Η προσωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Fast and Furious 10 είναι η 7η Απριλίου 2023 και τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2022. Ο βετεράνος του franchise, Justin Lin, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Δεν υπάρχει ακόμη ανακοινώσιμη πλήρη λίστα του καστ των ηθοποιών, αλλά πιστεύουμε οι σημαντικότεροι θα πρέπει να επιστρέψουν.

Advertisement

Η σύντομη εμφάνιση του Jason Statham στους συντελεστές του F9 υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει και αυτός.

Το Fast and Furious 10 είναι η προτελευταία ταινία της σειράς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ήρωες στο προηγούμενο φιλμ (FF9) έφτασαν στο διάστημα με ένα πυραυλοκίνητο Pontiac Fiero, μένει να δούμε που θα φτάσουν στην 10η και 11η ταινία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (+video)
Που οφείλεται η επιτυχία του Fast & Furious; (+video)
100 χρόνια εξέλιξης κινηματογραφικού «κυνηγητού» αυτοκινήτων (video)