Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10

ΝΕΑ

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10

ΝΕΑ

Λίγες μέρες αφότου ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 10ου Fast and Furious, ο σκηνοθέτης της ταινίας Justin Lin σταματάει τη συνεργασία του, ωστόσο παραμένει ως ένας από τους παραγωγούς.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση έγινε μέσω των επίσημων σελίδων των social media της ταινίας, όπου ο Lin αναφέρει ότι είναι μία από τις δυσκολότερες επιλογές του, μιας και έχει σκηνοθετήσει πέντε από τις ταινίες του F&F. Έχει περάσει περίπου 10 χρόνια γυρισμάτων με τους καλύτερους ηθοποιούς, τους καλύτερους κασκαντέρ και έχει «ενορχηστρώσει» τις πιο εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης αυτοκινήτων.

Αναμφίβολα, αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε ένα σοκ στην «οικογένεια» του Dominic Toretto, μιας και τα γυρίσματα του Fast X είχαν ξεκινήσει μόλις 7 ημέρες. Η αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη έγινε με φιλικές διαθέσεις και είναι άγνωστο προς το παρόν ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Να θυμίσουμε ότι εάν τελικά κυλίσουν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί, τότε το Fast X θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες τον Μάιο του 2023. Το διάσημο cast θα επιστρέψει με την παρέα των Brie Larson και Jason Momoa, ο οποίος -όπως έχει ανακοινώσει σε συνέντευξή του- θα είναι ένας από τους «κακούς» της ταινίας και πιστεύουμε ότι θα του ταιριάζει απόλυτα!

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Jason Momoa συμμετέχει στο Fast And Furious 10
Χωρίς τον… The Rock το τελευταίο Fast and Furious
Που οφείλεται η επιτυχία του Fast & Furious; (+video)