Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Τα νέα παπούτσια της Mazda εκφράζουν τη φιλοσοφία της

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα παπούτσια της Mazda εκφράζουν τη φιλοσοφία της

Car Gadget

Τα νέα παπούτσια της Mazda εκφράζουν τη φιλοσοφία της

Car Gadget

Η Mazda σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία αθλητικών ειδών Mizuno, παρουσίασε ένα νέο ζευγάρι παπουτσιών οδήγησης που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τη σχεδιαστική φιλοσοφία της.

Advertisement
Advertisement

Σε στενή συνεργασία με τη Mizuno, το ζευγάρι των αθλητικών παπουτσιών φέρει τον σχεδιασμό Kodo Soul of Motion της Mazda, διακρίνεται από τις λεπτές γραμμές και την απλή προσέγγιση στο στυλ – ότι ακριβώς βλέπεις δηλαδή στα οχήματα της Mazda.

Ωστόσο, το νέο ζεύγος παπουτσιών Mazda/Mizuno δεν στέκεται μόνο στην αισθητική. Προορίζεται να παρέχει στον οδηγό «ελαφριά, σταθερή, αλλά και συνάμα άνετη λειτουργία στη χρήση των πεντάλ».

Τα παπούτσια οδήγησης Mazda/Mizuno έχουν βασικά χαρακτηριστικά που είναι επίσης λειτουργικά, αφού έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν σημαντικά την ικανότητα ελέγχου και την ακρίβεια των πεντάλ.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από αυτό, τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν στρογγυλεμένη σόλα που βελτιώνει την επαφή στο πάτωμα, ενώ επιτρέπει επίσης ευκολότερη περιστροφή ποδιών κατά την οδήγηση. Το δομημένο πλέγμα γύρω από τον Αχίλλειο τένοντα απορροφά την παραμόρφωση, διατηρώντας ιδανικά την εφαρμογή.

Ενώ τα περισσότερα παπούτσια οδήγησης διαθέτουν σκληρές λεπτές σόλες που τα καθιστούν άβολα στη χρήση εκτός του αυτοκινήτου, η Mizuno χρησιμοποιεί τεχνολογία Cob “clusters pod” για την απορρόφηση των κραδασμών.
Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει άμεση αίσθηση από τα πεντάλ, ενώ παρέχει τη δυνατότητα στα αθλητικά παπούτσια να είναι εξίσου άνετα και στην καθημερινή χρήση.

Advertisement

Τα παπούτσια Mazda/Mizuno είναι μόνο η αρχή για την Mazda σε τέτοιου είδους προϊόντα. Η εταιρεία στοχεύει να «εμπλουτίσει τη ζωή» των πελατών της μέσω προϊόντων life style. Αυτό είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία της Mazda προκειμένου να διατηρεί ιδιαίτερο δεσμό με τους πελάτες της και εκπληρώνοντας τον στόχο να προσφέρει πλέον premium αυτοκίνητα.

Τα νέα παπούτσια οδήγησης της Mazda είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελία στο Makuake έναντι 305 ευρώ. Οι παραδόσεις στους πελάτες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2022. Δεν έγινε ακόμη γνωστό εάν το νέο προϊόν αφορά και πολίτες εκτός Ιαπωνίας. Σύντομα η Mazda θα προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mazda: Νέα μοντέλα, νέα πλατφόρμα και 6κύλινδρα μοτέρ
Ποιο Mazda είναι το πιο σπάνιο;
Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα Mazda MX-5 V6;