Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο WRC 10 υπόσχεται εντυπωσιακή δράση (+video)

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο WRC 10 υπόσχεται εντυπωσιακή δράση (+video)

ΝΕΑ

Το νέο WRC 10 υπόσχεται εντυπωσιακή δράση (+video)

ΝΕΑ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA θα γιορτάσει την 50η σεζόν του το 2022 και αυτό συμπίπτει με την έναρξη του video game WRC 10.

Advertisement
Advertisement

Η NACON και το στούντιο ανάπτυξης KT Racing κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ βίντεο του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Θα αφορά όπως αρχικά αναμενόταν τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC αλλά και Nintendo Switch σε δεύτερο χρόνο.

Το WRC 10 υπόσχεται μεγάλα πράγματα, ξεκινώντας με «ρεαλιστικό και πανίσχυρο κινητήρα», “καλύτερη αεροδυναμική και διαχείριση φρένων σε όλες τις επιφάνειες».

Advertisement
Advertisement

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα υπάρξουν τέσσερα νέα ράλι – Εσθονία, Κροατία, Βέλγιο και Ισπανία, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός ιστορικών, όπως είναι το δικό μας Ακρόπολις, το Σαν Ρέμο, η Γερμανία και η Αργεντινή.

Για άλλη μια φορά, το Career Mode θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας «έναν από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους» τρόπους σε αγωνιστικό παιχνίδι.

Advertisement

Στη νέα μορφή του παιχνιδιού, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα με ένα μοναδικό χρώμα ή να συμμετάσχετε σε μία από τις 52 υπάρχουσες επίσημες ομάδες της σεζόν 2021. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το Junior WRC και να ανεβείτε στο κορυφαίο WRC.

Θα υπάρχει επίσης ένα online format, όπου μπορείτε να προκαλέσετε ανταγωνιστές από όλο τον κόσμο. Με καθημερινά και εβδομαδιαία τουρνουά, η λειτουργία eSport σάς δίνει επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας club και να συναγωνιστείτε άλλα, όπου κι αν βρίσκονται.

Advertisement

Το σύντομο τρέιλερ υποδηλώνει μερικά από τα ιστορικά αυτοκίνητα που θα μπορείτε να οδηγείτε. Σε αυτά περιλαμβάνονται μοντέλα Lancia, Audi, Citroen, Ford, Toyota, μεταξύ άλλων, με τους δημιουργούς να λένε ότι θα υπάρχουν περισσότερα από 20 θρυλικά αυτοκίνητα διαθέσιμα από την 50ετή ιστορία του WRC.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δημοπρασία το θρυλικό Subaru Impreza WRC του Petter Solberg
Έρχεται το WRC 9 (video)
WRC Ράλι Κροατίας: Συνάντηση Jean Todt – Λευτέρη Αυγενάκη