Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται το WRC 9 (video)

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το WRC 9 (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται το WRC 9 (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί οι αγωνιστικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο να έχουν διακοπεί λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού αλλά αυτό έχει φέρει… άνθιση στα eSports.

Advertisement
Advertisement

Μαζί και στο ενδιαφέρον για τα video games! Μιας λοιπόν και πολλοί αναρωτιέστε τι γίνεται με τη νέα βερσιόν του WRC video game, σας έχουμε τις απαντήσεις και το preview trailer!

Το WRC 9 λανσάρεται στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 και αναμένεται να ξεσηκώσει τους λάτρεις του είδους. Θα περιλαμβάνει τις νέες εισόδους στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, δηλαδή τα Ράλι Κένυα, Νέας Ζηλανδίας και Ιαπωνίας.

Πιο ρεαλιστικό από ποτέ, θα είναι το πρώτο rally game για τη νέα γενιά των Xbox Series X και PlayStation5. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν από διαδρομές και των 13 γύρων της σεζόν, επιλέγοντας τα χρώματα των νυν ομάδων και οδηγών αλλά και με επιλογές από τις κατηγορίες WRC2 και WRC3. Φυσικά, οι φίλοι του παρελθόντος θα έχουν στη διάθεσή τους και 15 κλασικά αγωνιστικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού έχουν δουλέψει πολύ πάνω σε τομείς όπως οι αναρτήσεις, η πέδηση και η κατανομή βάρους, ανεβάζοντας τον ρεαλισμό του παιχνιδιού σε σχεδόν εξωπραγματικά επίπεδα.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

 

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα GP Ολλανδίας, Ισπανίας και Μονακό

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

Κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού στα paddock της F1

Advertisement