Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Στην ελληνική αγορά το Toyota Hilux των 204 ίππων (τιμές)

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην ελληνική αγορά το Toyota Hilux των 204 ίππων (τιμές)

Fleet Cars

Στην ελληνική αγορά το Toyota Hilux των 204 ίππων (τιμές)

Fleet Cars

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του ανανεωμένου Hilux, η Toyota εισάγει στην ελληνική αγορά και την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement


Mε αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό και το εσωτερικό του μέρος, η ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Toyota Hilux φιλοδοξεί να πάρει και πάλι τη μερίδα του λέοντος στην κατηγορία των pick up. Ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι, η πιο ορατή αλλαγή είναι στο μπροστινό μέρος, με τα νέα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία πλαισιώνουν την «μάσκα» και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Οι αλλαγές στα σημεία αυτά δίνουν στο Hilux μια μοντέρνα, αλλά αναμφισβήτητα «σκληρή»/δυναμική εμφάνιση.

Στις εκδόσεις με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού η εμπρός «μάσκα» είναι μεγαλύτερη με τραπεζοειδές σχήμα, πλατύ περίγραμμα χρωμίου, οριζόντιες γρίλιες «μάσκας», νέο περίγραμμα στα φώτα ομίχλης σε σχήμα μπούμερανγκ και ενσωματωμένο προστατευτικό προφυλακτήρα. Τα εισαγωγικά μοντέλα διαθέτουν φώτα «αλογόνου» τεσσάρων λαμπτήρων, ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις έχουν φωτιστικά σώματα Bi-LED και φλας LED. Εννέα εξωτερικά χρώματα προσφέρονται, όπως το νέο Oxide Bronze, το Pearl White (πρώτη φορά στο Hilux) και το Attitude Black.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, ο πίνακας διαθέτει ξεχωριστή οθόνη πληροφοριών στο κέντρο του (διαχωρίζεται από τα κυκλικά όργανα με μεταλλικά ένθετα) ενώ τα τελευταία έχουν μεταλλική στεφάνη. Το σύστημα ψυχαγωγίας 8 ιντσών έχει τον σχεδιασμό floating στην οθόνη (σαν να πλέει στην κονσόλα) διατηρώντας ταυτόχρονα και τα περιστροφικά κουμπιά ρύθμισης για ευκολία στη χρήση. Τα εσωτερικά διακοσμητικά πάνελ και τα καθίσματα είναι επενδυμένα με διάτρητο δέρμα ενώ υπάρχει μπλε φωτισμός χαμηλά στις πόρτες στους διακόπτες και το μοχλό ταχυτήτων. Eκτός της έκδοσης με τον 2,4 ντίζελ των 150 ίππων, πλέον, είναι διαθέσιμη και μια ισχυρότερη έκδοση με μοτέρ πετρελαίου 2.800 κυβικών εκατοστών και ισχύ στα 204 άλογα & 500 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 10,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 175 χλμ./ώρα.

Advertisement

Οι τιμές του μοντέλο διαμορφώνονται ως εξής ανάλογα με την έκδοση κινητήρα και αμαξώματος:
Single Cab 2,4 λτ. 150 PS: Από 26.160 ευρώ
Extra Cab 2,4 λτ. 150 PS: Από 31.460 ευρώ
Double Cab 2,4 λτ. 150 PS: Από 33.180 ευρώ
Double Cab 2,8 λτ. 204 PS: Από 37.870 ευρώ
Double Cab Invisible 2,8 λτ. 204 PS: Aπό 43.050 ευρώ

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota Hilux και σε GR έκδοση

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

Advertisement

Το πιο σκληρό Toyota Hilux στον κόσμο