Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Subaru WRX;

Ελλάδα 22:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο Subaru WRX;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Subaru WRX;

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ιαπωνική ιστοσελίδα μέσα στο 2021 η Subaru θα παρουσιάσει το νέο WRX που όμως σπάζοντας την παράδοση δεν θα βασίζεται στο Impreza

Advertisement
Advertisement

Η είδηση έρχεται από το ιαπωνικό site Best Car Web το οποίο αναφέρει πως διαθέτει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Subaru για τα επόμενα τρία χρόνια. Βέβαια είναι γνωστό πως οι κατασκοπευτικές πληροφορίες αρκετές φορές έχουν μπόλικη φαντασία και υπερβολή οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν έρθει από επίσημη πηγή.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα η Subaru έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του νέου WRX S4 τον Αύγουστο του 2021. Το S4 χρησιμοποιείται για να δηλώσει πως πρόκειται για ένα σπορ τετράθυρο σεντάν όμως αυτή τη φορά το WRX δεν θα βασίζεται στο Impreza. Θα έχει συνολικά μεγαλύτερες διαστάσεις και πιθανολογείται πως θα πρόκειται για μια sedan έκδοση του νέου Levorg. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ισχύς θα προέρχεται από έναν νέο κινητήρα με τον κωδικό FA24 που φυσικά θα είναι υπερτροφοδοτούμενος με απόδοση 280 ίππων. Φυσικά η μετάδοση θα γίνεται σε όλους τους τροχούς ενώ θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο.

subaru wrx s4

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, τον Μάρτιο του 2022 υπολογίζεται πως θα έρθει το WRX STI με περισσότερη ισχύ καθώς θα τροφοδοτείται από έναν 2.4 turbo κινητήρα, αλλά και με πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα καθώς θα έχει πιο ακραίες ρυθμίσεις σε ανάρτηση και μετάδοση η οποία μάλιστα θα συνδυάζεται σε αυτή την περίπτωση με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο. Τα καλά νέα πάντως δεν τελειώνουν εδώ καθώς γίνεται λόγος για σκέψεις και σχετικά με ένα σπορ hatchback στην λογική του GR Yaris. Ίσως να πρόκειται μάλιστα για μοντέλο περιορισμένης παραγωγής και δεν είναι απίθανο να προκύψει σε συνεργασία με την Toyota αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο μέχρι στιγμής.

subaru wrx s4

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της Subaru

Πρεμιέρα για το νέο Subaru Levorg

Advertisement

Subaru Impreza του 1998 σε εξωφρενική τιμή