Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Την επετειακή έκδοση Edition Sport40 του Subaru Forester παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα για τη Γερμανία γιορτάζοντας την επέτειο της παρουσίας της στην τοπική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η νέα επετειακή έκδοση Edition Sport40, όπως φανερώνει και το όνομά της δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 40 ετών παρουσίας της Subaru στην αγορά της Γερμανίας και στοχεύει στην ανάδειξη του δυναμικού χαρακτήρα του Forester.

Η παραγωγή του Forester Edition Sport40 θα περιοριστεί στις 468 μονάδες. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αφορούν τόσο την εξωτερική εμφάνιση όσο και τις ιδιαίτερες πινελιές του διάκοσμου στο εσωτερικό. Οπτικά η βασικότερη διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Forester αφορά την βαμμένη σε μαύρη απόχρωση μάσκα καθώς και την πορτοκαλί διακοσμητική αντίθεση στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές, τον πίσω διαχύτη αλλά και τις ράγες οροφής. Στάνταρ στοιχείο του εξοπλισμού είναι και οι ζάντες 18 ιντσών σε ανθρακί απόχρωση. Οι πορτοκαλί αντιθέσεις κυριαρχούν και στο εσωτερικό με τον αρκετά πλούσιο διάκοσμο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι, επιλογέα και ταμπλό.

subaru forester edition sport40

Advertisement
Advertisement

Το Forester Edition Sport40 βασίζεται στην καλά εξοπλισμένη έκδοση Comfort με πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας η οποία συνοδεύεται από στάνταρ διζωνικό κλιματισμό, πανοραμική οροφή, θερμαινόμενο τιμόνι, προηγμένο σύστημα πολυμέσων με DAB+ ράδιο, με συμβατότητα για Apple CarPlay και Android Auto καθώς και με σύστημα πλοήγησης. Το Forester Edition Sport40 κινείται από 2.0λιτρο boxer κινητήρα 150 ίππων με ήπιο υβριδικό σύστημα με την ισχύ να περνά σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.

subaru forester edition sport40

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Με 400 άλογα οι νέοι boxer της Subaru

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR 86

Advertisement

Το συλλεκτικό Subaru WRX Club Spec