Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

Ελλάδα 20:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

ΝΕΑ

Οι παριστάμενοι έδειξαν τις ανθρωπιστικές τους ευαισθησίες συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό ως δωρεά στους ανήμπορους συνανθρώπους τους.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι κυβερνήσεις των χωρών να επιβάλουν αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι πολίτες, ωστόσο, εφευρίσκουν ποικίλους τρόπους ώστε να συνεχίζουν να διασκεδάζουν – τηρώντας ταυτόχρονα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρωτοβουλία που έλαβαν κάποιοι εκατοντάδες φίλοι της Subaru. Ειδικότερα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, 1.751 ιδιοκτήτες μοντέλων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας έδωσαν βροντερό «παρών» στο εκθεσιακό κέντρο OC Fair & Expo Center στην Costa Mesa της Καλιφόρνια, συνοδεία των οχημάτων τους.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «παρέλαση» (μήκους 3,2 χλμ.) αυτοκινήτων Subaru στην ιστορία, με τους παρευρισκόμενους να συνθέτουν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καταλαμβάνοντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Μάλιστα, κατέρριψαν ένα ρεκόρ που ίδιοι κατείχαν, όταν το 2015 είχαν συγκεντρωθεί 549 Subaru.

Advertisement
Advertisement

Το νέο επίτευγμα έλαβε χώρα στο περιθώριο του ετήσιου φεστιβάλ φίλων Subaru με την ονομασία “Subaru Tecnica International (STI) Subfiest”, το οποίο διοργανώθηκε από κοινού με τη Subaru Αμερικής.

Πέρα από ρεκόρ, το φαραωνικών διαστάσεων “meeting” είχε και ανθρωπιστική χροιά, με τους παριστάμενους να καταφέρνουν να συγκεντρώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, ως δωρεά στον φιλανθρωπικό οργανισμό “Feeding America”. Αυτό θα διατεθεί για την εξασφάλιση 500.000 γευμάτων στους ανήμπορους συνανθρώπους τους.

Advertisement

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλοι αναζητάμε κάποια σταθερότητα στις ζωές μας. Ελπίζουμε πως μέσω αυτής της δωρεάς, μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη σταθερότητα στους ανθρώπους που μάχονται με την πείνα στην Αμερική. Όλοι πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς, αλλά και να βοηθάμε τους υπόλοιπους, όποτε μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Alan Bethke, Senior Vice President of Marketing at Subaru of America.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Η Subaru μας προϊδεάζει για το νέο BRZ

Με 400 άλογα οι νέοι boxer της Subaru

Advertisement

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester