Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο SEAT Leon με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο SEAT Leon με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών

ΝΕΑ

To νέο SEAT Leon με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών

ΝΕΑ

Τέσσερις επιπλέον εκδόσεις είναι διαθέσιμες για παραγγελία στη νέα γενιά του Leon, στη Βρετανία ενισχύοντας το προφίλ του μικρομεσαίου μοντέλου της SEAT.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα ξεκινά τώρα με το νέο Leon SE στην αγορά της Βρετανίας, προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλήρη εξοπλισμό από 19.855 £ (€22.300).

Η ολοκαίνουργια γκάμα για το νέο SEAT Leon έχει επεκταθεί με νέα επίπεδα εξοπλισμού και επιλογές κινητήρα τόσο για το 5θυρο Leon, όσο και για το Leon Estate. Μεταξύ των πιο σημαντικών προσθηκών στη γκάμα είναι το νέο Leon SE, το οποίο προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας ως στάνταρ, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το νέο Leon SE θα προσελκύσει τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες που θα θελήσουν να έχουν στόλο αυτοκινήτων, με τον κινητήρα 110 ίππων να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ καλή συμπεριφορά σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, καθώς πληροί τα τελευταία πρότυπα εκπομπών Euro 6d.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμη στο νέο Leon είναι και η ήπια υβριδική τεχνολογία eTSI που θα διατεθεί σε  συνδυασμό με τη μετάδοση DSG και χρησιμοποιεί κύκλωμα 48V και μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέποντας στο Leon να κινείται μηδενίζοντας την κατανάλωση υπό ορισμένες συνθήκες κίνησης. Οι TDI κινητήρες του νέου SEAT Leon, χρησιμοποιούν ένα νέο σύστημα διπλής έγχυσης AdBlue SCR για τη σημαντική μείωση των εκπομπών NOx σε σύγκριση με τους κινητήρες προηγούμενης γενιάς. Το ολοκαίνουργιο SEAT Leon συνδυάζει πληθώρα στάνταρ τεχνολογίας και επιλογών, οπότε ανεξάρτητα από το ποια από τις έξι εκδόσεις θα προτιμήσει κανείς, (SE, SE Dynamic, FR, FR Sport, XCELLENCE και XCELLENCE Lux) το Leon θα προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο οδηγός. Ο Richard Harrison, Διευθύνων Σύμβουλος, SEAT UK, σχολίασε: «Η νέα εκτεταμένη γκάμα σημαίνει ότι υπάρχει τώρα μια έκδοση του Leon για κάθε ανάγκη και είναι όλα διαθέσιμα για παραγγελία άμεσα».

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Τέσσερις γενιές SEAT Leon (VIDEO)

Μοναδικές προσφορές από τη SEAT

Advertisement

SEAT Ibiza με 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο

 

 

Advertisement