Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδικές προσφορές SEAT

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδικές προσφορές SEAT

ΝΕΑ

Μοναδικές προσφορές SEAT

ΝΕΑ

Με ένα μπουκέτο προσφορών η SEAT για τα καινούργια μοντέλα, τον εξοπλισμό τους αλλά και τις υπηρεσίες της, κάνει πολύ εύκολη και δελεαστική την απόκτηση του νέου σας αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η SΕΑΤ με τις προσφορές που «τρέχουν» αυτή την περίοδο, έχει να προτείνει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, για να αποκτήσει κανείς το νέο του αυτοκινήτου πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.

SΕΑΤ Tarraco

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, σε ότι έχει να κάνει με τα μοντέλα της, η SΕΑΤ προσφέρει αυτή την περίοδο το Tarraco, με όφελος έως €6.510. Η προσφορά αυτή αφορά ένα συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, με κινητήρα 1.5 ΤSI 150hp και στην έκδοση εξοπλισμού Style. Το Tarraco μπορεί να γίνει δικό σας με το πρόγραμμα Auto Credit με 20% προκαταβολή, επιτόκιο μόλις 2.9%, διάρκεια 48 μήνες και πολλαπλές επιλογής αποπληρωμής της τελευταίας δόσης balloon.

Χρηματοδοτικά Προγράμματα SΕΑΤ Financial Services

Advertisement

Εσείς επιλέγετε το μοντέλο της αρεσκείας σας από τη γκάμα της SΕΑΤ και η εταιρεία σας βοηθάει να το αποκτήσετε εύκολα μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της SΕΑΤ Financial Services. Η Τεχνοκάρ σε συνεργασία με τη SΕΑΤ Financial Services που αποτελεί τμήμα της Volkswagen Bank GmbH και μέσω αυτής στοχεύει στη συνολική κάλυψη των αναγκών των πελατών της σχετικά με τη χρηματοδότηση, την ασφαλιστική κάλυψη αλλά και τη διασφάλιση της πληρωμής του δανείου σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του. Με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, η SΕΑΤ Financial Services παρέχει καινοτόμα αλλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα, για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων SΕΑΤ, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, πάντα με την υψηλή εγκρισιμότητα της Volkswagen Bank GmbH.

Πακέτα Plus

Advertisement

Τα πακέτα αυτά προαιρετικού εξοπλισμού Plus, διατίθενται για τα Ibiza, Arona, Leon και Αteca. Επωφεληθείτε από τα ειδικά πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού Plus σε προνομιακές τιμές. Χαρίστε στο SΕΑΤ σας τον επιπλέον εξοπλισμό που θέλετε, για να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο την κάθε σας διαδρομή.

Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

Advertisement

Επεκτείνετε τη 2 επιπλέον χρόνια την εγγύηση του κατασκευαστή, με τις ίδιες καλύψεις και τα μοναδικά προνόμια για απροβλημάτιστα ταξίδια με το SΕΑΤ σας.

Διαβάστε ακόμα: Η SΕΑΤ μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα

SΕΑΤ: 70 Χρόνια ιστορίας

                                   Πέντε νέα ηλεκτρικά και plug in μέχρι το 2021