Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport SVR με κινητήρα BMW

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Range Rover Sport SVR με κινητήρα BMW

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport SVR με κινητήρα BMW

ΝΕΑ

Το καινούργιο Range Rover Sport SVR εξελίσσεται, αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς και πιθανόν να έχει γερμανική «καρδιά».

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου έναν χρόνο η Land Rover παρουσίασε το καινούργιο Range Rover Sport (φωτογραφίες) και η κορυφαία από θέμα επιδόσεων εκδοχή του ήταν το επόμενο βήμα για τους ανθρώπους της.

Έτσι, εντός του 2022 ξεκίνησε η εξέλιξη και του νέου Range Rover Sport SVR το οποίο θα είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί επίσημα εντός του έτους που διανύουμε.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αναφέρουν ότι το αμάξωμά του έχει πιο ογκώδεις προφυλακτήρες και πιο προτεταμένη και ευρύτερη γρίλια από αυτή της κανονικής έκδοσης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, στην άκρη του εμπρός προφυλακτήρα υπάρχει προσαρτημένο splitter, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο ζεύγη απολήξεων εξάτμισης.

Καθώς αυτό είναι η έκδοση επιδόσεων, κάτω από το καπό του θα υπάρχει ένας κινητήρας αντάξιος του χαρακτήρα του. Αυτός θα είναι ο χωρητικότητας 4,4 λίτρων διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 της BMW. Πρόκειται για το μοτέρ το οποίο η γερμανική εταιρεία χρησιμοποιεί στις Σειρά 5 M («κανονική», Competition και CS), X5 M Competition, X6 M Competition και M8 Competition.

Advertisement

Σε αυτά τα μοντέλα ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ από 600 ίππους έως 635 ίππους και μέγιστη ροπή 750 Nm. Μένει να δούμε πόση θα είναι η αντίστοιχη ισχύς και ροπή του στο νέο Range Rover Sport SVR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Range Rover Sport D300
H Jaguar Land Rover διαχωρίζει τις αντιπροσωπείες της
Έρχεται ηλεκτρικό Land Rover Defender!

Advertisement