Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε λίγες ημέρες έρχεται ο αντίπαλος του Yaris από την MG

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε λίγες ημέρες έρχεται ο αντίπαλος του Yaris από την MG

ΝΕΑ

Σε λίγες ημέρες έρχεται ο αντίπαλος του Yaris από την MG

ΝΕΑ

Η MG Motor ανακοίνωσε ότι παρουσιάσει το νέο της μικρομεσαίο μοντέλο της στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Η δυναμική της MG Motor στη ευρωπαϊκή αγορά ενισχύεται διαρκώς, όπως φαίνεται από τις πωλήσεις της αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις της.

Σε σύγκριση με άλλες κινεζικές εταιρείες, έχει το σημαντικό πλεονέκτημα της απευθείας διασύνδεσής της με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, άρα και την εξαρχής υιοθέτηση του έθους που επικρατεί στη Γηραιά Ήπειρο σε αυτόν τον τομέα.

Ως τώρα, η MG Motor έχει αναπτύξει μια μικρή γκάμα στην Ευρώπη η οποία αποτελείται από μοντέλα τα οποία στοχεύουν στις βασικότερες -και δημοφιλέστερες- κατηγορίες οχημάτων. Όμως, η πρόθεση των ανθρώπων της είναι να αναπτυχθεί για να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε πως στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του MG 3, του supermini μοντέλου της. Αυτό θα είναι και το πιο προσιτό οικονομικά για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά ως τώρα, καθώς το αυτοκίνητο άρχισε να κατασκευάζεται το 2008. Ήταν μια παραλλαγή του Rover 25 αλλά στα χρόνια που μεσολάβησαν έκτοτε το μοντέλο άλλαξε και προσαρμόστηκε τα δεδομένα της νέας επιχειρηματικής δομής που ίσχυσε για την MG Motor. Το 2011 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του η οποία επανασχεδιάστηκε δύο φορές από τότε (φωτογραφίες).

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο MG 3 θα έχει βενζινοκινητήρα που θα διαθέτει σύστημα υβριδικής διάταξης για τη μείωση των ρύπων και του διοξειδίου του άνθρακα.

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του, το αμάξωμά του θα έχει επιρροές τόσο από το αμιγώς ηλεκτρικό MG 4 όσο και από το επίσης ηλεκτροκίνητο Cyberster, το αναμενόμενο με ενδιαφέρον roadster της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασταμάτητη η MG: Φουλ επίθεση με νέα μοντέλα (+video)
Δοκιμή: MG EHS
Η MG προγραμματίζει νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις!

Advertisement