Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η MG προγραμματίζει νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις!

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η MG προγραμματίζει νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις!

ΝΕΑ

Η MG προγραμματίζει νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις!

ΝΕΑ

Η MG πήρε φόρα και θα παρουσιάσει ένα νέο, ακόμα πιο μεγάλο SUV μέσα στο 2024.

Advertisement
Advertisement

Η MG έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα και την Ευρώπη φέρνοντας συνολικά ένα νέο αέρα. Αυτή η… σκόνη που σήκωσε η MG με τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά της μοντέλα φαίνεται ότι θα απογειωθεί το 2024 καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας επιβεβαίωσαν πως το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους θα δούμε αναβαθμίσεις στα υπάρχοντα αυτοκίνητά της και ένα εντελώς καινούριο SUV.

Μιλώντας στο βρετανικό Autocar, ο Λου Τζιανζούν, Γενικός Διευθυντής της MG, επιβεβαίωσε ότι το 2024 η εταιρεία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με στόχο να ανεβάσει τις πωλήσεις της σε όλες τις κατηγορίες. Για να το πετύχει αυτό θα παρουσιάσει αναβαθμίσεις σε πολλά από τα υπάρχοντα μοντέλα της, θα προσθέσει εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό SUV το οποίο θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Τα πλάνα της MG περιλαμβάνουν σε πρώτη φάση τον αντικαταστάτη του supermini MG3 και του ZS, ενώ θα ακολουθήσουν αναβαθμίσεις στα MG5 και MG7 στις αγορές όπου αυτά πωλούνται. Στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή καθώς τα ZS και MG5 θα μεταφερθούν στη νέα πλατφόρμα MSP με την ευκαιρία της παρουσίασης της δεύτερης γενιάς τους.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό νέο που προέκυψε από τις δηλώσεις του Λου Τζιανζούν είναι η έλευση ενός εντελώς καινούριο SUV που θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Το SUV αυτό θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MSP της SAIC και θα έχει διαφορετικά μεγέθη μπαταριών που θα φτάνουν μέχρι και τα 150 kWh. Τέλος αναβαθμίσεις θα γίνουν και στο ηλεκτρικό MG4 με έμφαση στο εσωτερικό του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κορυφαίο MG4 XPower στην Ελλάδα (+τιμές)
MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!
H MG ξεκίνησε ιδανικά στην Ελλάδα

Advertisement