Live Κίνηση
Περισσότερα
MG 2023

MG Cyberster: Ο οδηγικός πόθος έχει ονοματεπώνυμο

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MG Cyberster: Ο οδηγικός πόθος έχει ονοματεπώνυμο

MG 2023

MG Cyberster: Ο οδηγικός πόθος έχει ονοματεπώνυμο

MG 2023

Το νέο MG Cyberster είναι ένα θελκτικό roadster με ιδιαίτερα επιθετική και φουτουριστική εικόνα, το οποίο ξυπνά μνήμες παρότι αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της MG. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό roadster είναι εδώ…

Advertisement
Advertisement

Στο “πρόσωπο” του σαγηνευτικού διθέσιου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το χαμηλό ρύγχος, ο επιθετικός προφυλακτήρας, οι έντονες γραμμώσεις στο καπό, αλλά και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα που μαγνητίζουν μεμιάς τα βλέμματα.

Στο προφίλ του MG Cyberster δεσπόζουν οι τεράστιες πολυάκτινες ζάντες, αλλά και τα φουσκωμένα πίσω φτερά που προσφέρουν περαιτέρω δόσεις δυναμισμού στο διθέσιο πόθο με τέσσερις τροχούς. Εξίσου ριζοσπαστικό με το εμπρός, είναι και το πίσω μέρος που υιοθετεί ένα ορθογώνιο εντυπωσιακό μοτίβο.

Advertisement
Advertisement

To τελευταίο τονίζεται από μια οριζόντια LED λωρίδα, με κάθετες άκρες που αγκαλιάζουν τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Η σχεδίαση τους αντλεί έμπνευση από τη Σημαία της Ένωσης, την εθνική σημαία του Η.Β., αλλά και της Βόρειας Ιρλανδίας.

Στο minimal και άκρως ποιοτικό αλλά και οδηγοκεντρικό εσωτερικό έχει δοθεί έμφαση στην ψηφιοποίηση. Για το τελευταίο φροντίζει ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, ένα μοντέρνας σχεδίασης σπορ τιμόνι που συνδυάζει λειτουργίες αφής και περιστροφικούς διακόπτες, ενώ τόσο το σύστημα πολυμέσων όσο και το μοτέρ ενεργοποιούνται με δακτυλικό αποτύπωμα.

Το εκκεντρικό MG Cyberster είναι αμιγώς ηλεκτρικό ενώ στην κορυφαία έκδοση, η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, με το ιδανικό ζύγισμα του στιβαρού πλαισίου να εγγυάται τα μέγιστα για την οδηγική απόλαυση.

Advertisement

Το νέο MG Cyberster θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα στη γκάμα μοντέλων της MG και θα μπορούσε να αποδειχθεί ισχυρό ατού στις ανερχόμενες αγορά ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων. Το νέο Cyberster έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιτυχία. Και όπως όλα δείχνουν θα το κάνει.

Advertisement

Η βασική έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, απόδοσης 310 ίππων, ενώ θα προσφέρεται και μια πιο ισχυρή έκδοση με 335 ίππους. Για όσους αναζητούν ακόμη περισσότερες συγκινήσεις, η MG θα προσφέρει επίσης το Cyberster, σε έκδοση με διπλό ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει συνδυαστικά 536 ίππους και 727 Nm ροπής.

Στην τελευταία περίπτωση οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα! Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 77 kWh με την αυτονομία να υπολογίζεται στα 580 χιλιόμετρα. Όσο για το βάρος, το Cyberster ζυγίζει 1.984 κιλά και η MG υπόσχεται μια οδηγική συμπεριφορά που θα συναρπάσει τους απαιτητικούς “πραγματικούς” οδηγούς.

Advertisement

Εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό του και τις compact διαστάσεις το νέο MG Cyberster έρχεται να τα βάλει με παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου με όπλα την προηγμένη τεχνολογία αλλά και τις αναλογικά προσιτές τιμές αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βρήκαμε στον δρόμο το πρώτο MG Cyberster
Το MG Cyberster θα έρθει στην Ελλάδα και (ίσως) σε τιμή πρόκληση
MG Cyberster: Ένα εντυπωσιακό roadster από το μέλλον