Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Kona N στα τελικά του τεστ

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Hyundai Kona N στα τελικά του τεστ

ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Kona N στα τελικά του τεστ

ΝΕΑ

Πρώτη φορά που ακούσαμε για το Hyundai Kona N ήταν τον Μάιο του 2018, ενώ η κορεάτικη φίρμα έχει πάρει ήδη “πράσινο φως” για την κατασκευή του σπορ μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Αυτό επιβεβαιώνουν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που δείχνουν το επερχόμενο Hyundai Kona N να κάνει τις πρώτες βόλτες του στην “Πράσινη Κόλαση”. Μετά το ηλεκτρικό Kona που… έφτασε Ελλάδα, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το λανσάρισμα του κορυφαίου N.

Αν και “φοράει” καμουφλαρισμένο κουστούμι, το εμπρός μέρος διακρίνεται σαφώς πιο επιβλητικό σε σχέση με την απλή έκδοση. Το Hyundai Kona έχει ήδη αρκετά sport χαρακτήρα για τα δεδομένα των crossover της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα δείχνουν, το Kona N θα είναι τετρακίνητο και θα έχει στη διάθεση του οδηγού του το 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ και το 8άρι αυτόματο (διπλού συμπλέκτη) κιβώτιο ταχυτήτων.

Φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα Ν μοντέλα, το Kona θα εναρμονιστεί με τις οπτικές επεμβάσεις της εταιρείας προκειμένου να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο αισθητικής από τις υπόλοιπες εκδόσεις του. Αξίζει να αναφερθεί στο πίσω τμήμα, ο τεραστίων διαστάσεων διαχύτης, ο οποίος φιλοξενεί τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement

Άγνωστο πόσο θα παραμείνει ακόμα υπό εξέλιξη, αλλά δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του χρόνου να το δούμε να κυκλοφορεί στον δημόσιο δρόμο.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ηλεκτρική Ford Mustang καίει λάστιχα με 1.400 ίππους! (+video)

Το 2022 στους δρόμους το αυτοκίνητο του Ερντογάν

newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Advertisement