Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150

Mobility

Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150

Mobility

Το F-150, το δημοφιλές μεγάλο pick-up της Ford μπαίνει στην εικόνα της νέας εποχής της αυτοκίνησης με μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα δούμε το 2022

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο εμπορικά pick-up στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το Ford F-150 θα είναι και από τα πρώτα της κατηγορίας που θα αποκτήσει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Μάλιστα παρά το γεγονός πως σήμερα η έκδοση Raptor αποτυπώνει την δυναμική πλευρά του μοντέλου σε χαρακτήρα και επιδόσεις η Ford ισχυρίζεται πως το ηλεκτρικό F-150 θα είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση που είχε ποτέ το μοντέλο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ford η πρεμιέρα του μοντέλου υπολογίζεται μέσα στο 2022 όμως ήδη ο κατασκοπευτικός φακός έχει απαθανατίσει κάποια F-150 με καμουφλάζ τα οποία εικάζεται πως είναι πρωτότυπα δοκιμών. Η Ford έχει δώσει στην δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης του ηλεκτρικού F-150 θα είναι η ενιαία φωτεινή μπάρα LED η οποία μοιάζει περισσότερο με περίγραμμα της μάσκας. Από εκεί και πέρα σχεδιαστικά το ηλεκτρικό μοντέλο δεν αναμένεται να διαφοροποιείται σημαντικά από τις συμβατικές εκδόσεις.

ford-f-150-ev

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές τα πιθανότερα σενάρια μιλούν για την ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα ώστε να προσφέρεται η απαραίτητη για ένα σκληροπυρηνικό pick-up τετρακίνηση. Η συνολική απόδοση αναμένεται μάλιστα να ξεπερνά τους 450 ίππους που έχει αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό F-150.

ford-f-150-ev

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ford Mustang Mach 1 με 475 ίππους

Κόντρα McLaren Senna – Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)

Advertisement

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

 

 

Advertisement