Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Lada με τους δύο οδηγούς και το διπλάσιο πλάτος (+Video)

Ελλάδα 20:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Lada με τους δύο οδηγούς και το διπλάσιο πλάτος (+Video)

ΝΕΑ

Το Lada με τους δύο οδηγούς και το διπλάσιο πλάτος (+Video)

ΝΕΑ

Τι κάνεις όταν έχει δύο ίδια Lada στα χέρια σου, πολύ χρόνο αλλά και μπόλικη διάθεση για τρέλα; Τα κολλάς σε μια ιδιάζουσα απόδοση widebody αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Έχει δύο κινητήρες, δύο οδηγούς, δύο τιμόνια και δύο κιβώτια ταχυτήτων, χάρη στα οποία οι κινητήριοι τροχοί μπορούν να περιστρέφονται ακόμα και αντίθετα!

Οι τύποι στο Garage54 μας έχουν δώσει κατ’ επανάληψη «θέμα» με αυτά που κάνουν, κερδίζοντας το θαυμασμό μας για την επιμονή τους και τα πενιχρά μέσα με τα οποία φτάνουν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να δημιούργησαν το δικό τους widebody Lada ενώνοντας δύο αυτοκίνητα μαζί. Η επέμβαση ήταν πολύ πιο περίπλοκη από ότι προέβλεπε το «αρχικό πλάνο», σύμφωνα με το οποίο θα έκοβαν κάποια εκατοστά από τις δύο πλευρές των αυτοκινήτων για να κολληθούν μεταξύ τους. Φυσικά και υπήρξαν επιπλοκές αλλά οι άνθρωποι του Garage54 έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» στα δύσκολα και πάντα φέρνουν αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την ενίσχυση του αμαξώματος, η ομάδα των μηχανικών έπρεπε επίσης να επανεξετάσει το τιμόνι και την ανάρτηση. Στις δοκιμές γύρω από το συνεργείο, το project τα κατάφερε θαυμάσια και τότε κρίθηκε πως ήταν η ώρα για δοκιμές υψηλών ταχυτήτων σε ανοιχτό χώρο. Το «τελικό προϊόν» ήταν ικανό να ανταποκριθεί σε όλα τα ακροβατικά που σκεφτόντουσαν οι «δοκιμαστές» του, χωρίς να κοπεί στη μέση. Τα προβλήματα άρχισαν, όπως φαίνεται και στο δεύτερο video, όταν οι δοκιμές άρχισαν να γίνονται με πλήρες φορτίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Eτοιμοπόλεμο Lada Niva με στολή παραλλαγής
Κινητήρας V12 Φρανκενστάιν (VIDEO)
To Lada που περπατάει! (VIDEO)