Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To KGM Torres συνδέεται στην πρίζα!

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To KGM Torres συνδέεται στην πρίζα!

ΝΕΑ

To KGM Torres συνδέεται στην πρίζα!

ΝΕΑ

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του SUV, με θερμικό κινητήρα, η πρώην SsangYong παρουσιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό EVX.

Advertisement
Advertisement

Όσο δύσκολο και αν μοιάζει να αποκοπούμε από το όνομα της SsangYong, θα πρέπει να το κάνουμε, γιατί η KGM Motors, είναι μια εταιρεία με διαφορετική φιλοσοφία. Εμποτισμένη με την τεχνογνωσία και τα βλέψεις της μητρικής BΥD, προχωρά στην επόμενη… ηλεκτρική μέρα.

Το εντυπωσιακό SUV Torres, παρουσιάστηκε τους προηγούμενους μήνες με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,5 λίτρων, αλλά ήρθε η ώρα για το αμιγώς ηλεκτρικό EVX.

Κατασκευασμένη από την BYD, η μπαταρία «blade» LFP 73,4 kWh, σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης 3 σε 1 και ρύθμιση οδοντωτών τροχών, είναι το δυνατό σημείο του Torres EVX. Η KGM δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ισχύ και τις επιδόσεις, αλλά τονίζει την αυτονομία των 462 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Η KGM ισχυρίζεται ακόμα ότι είναι σε θέση να φορτίζει από 10-80% σε λιγότερο από 40 λεπτά, ενώ είναι τόσο σίγουρη για την αξιοπιστία της μπαταρίας, που προσφέρει εγγύηση 10 ετών ή 1.000.000 χιλιομέτρων.

Υπάρχει μια ρύθμιση διπλής οθόνης 12,3 ιντσών, για την infotainment και την οθόνη του οδηγού, που υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες ανέσεις πολυμέσων. Αυτό περιλαμβάνει  Apple CarPlay, Android Auto, πλοήγηση TomTom, θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι. Το Torres EVX θα διατεθεί σε δύο πλούσιες εξοπλιστικές εκδόσεις, για τις οποίες η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τιμές.