Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηχοσύστημα Naim στη Bentley κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηχοσύστημα Naim στη Bentley κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Το ηχοσύστημα Naim στη Bentley κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις λέει ένα ρητό και αυτό ισχύει στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης μίας Bentley θέλει να απολαμβάνει κρυστάλλινη μουσική όταν οδηγεί…

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα αξεσουάρ στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία το αγοραστικό κοινό σε ένα αυτοκίνητο είναι το ηχοσύστημα. Ποιος άλλωστε δε θέλει ή δε θα ήθελε να ακούει την αγαπημένη του μουσική «πεντακάθαρα» ακόμα και δυνατά.

Έχουμε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια σε πολλά αυτοκίνητα και όχι μόνο στα ακριβά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν ακόμα και ως πρώτη τοποθέτηση, πολύ καλά ηχοσυστήματα. Άλλωστε από τις έρευνες που οι ίδιες οι εταιρείες έχουν διενεργήσει, έχει φανεί πως οι πελάτες ζητούν και θέλουν ένα καλό ηχοσύστημα.

Μην ξεχνάμε πως καθημερινά το ραδιόφωνο ή η μουσική που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας τηλέφωνο παίζει από τα ηχεία του οχήματός μας. Με λίγα λόγια είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα άρα όσα χρήματα και να ξοδέψουμε σίγουρα δε θα πάνε… τζάμπα, όπως συμβαίνει με πολλά άλλα αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Για όσους αναζητούν το απόλυτο

Η Bentley είναι λογικό να τοποθετεί ακριβά συστήματα ήχου στα μοντέλα της. Ωστόσο, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές όλων όσων αποκτούν μία Bentley. Πρόκειται για το σύστημα ήχου Naim που μεταμορφώνει τον ήχο σε «κρυστάλλινο», κάτι που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Κάθε τι όμως που αποτελεί κορυφή στο είδος του έχει και το ανάλογο αντίτιμο. Για τους ενδιαφερόμενους λοιπόν, το σύστημα ήχου που φέρει την υπογραφή της Naim και τοποθετείται στην Bentley Flying Spur αγγίζει το ποσό των 16.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο λέτε ότι κοστίζει το plexiglass στα φώτα του KTM X-BOW;
Ήρθαν στην Ελλάδα οι υβριδικές Bentley Flying Spur και Bentayga (+video)
Τα νέα της πιάτσας, 354…