Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το plexiglass στα φώτα του KTM X-BOW;

Ελλάδα 19:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το plexiglass στα φώτα του KTM X-BOW;

ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το plexiglass στα φώτα του KTM X-BOW;

ΝΕΑ

Το αυστριακό «όπλο» κοστίζει αρκετά χρήματα για την αγορά του αλλά το ίδιο ισχύει και με τα αξεσουάρ. Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας πόσο μπορεί να φτάσουνε…

Advertisement
Advertisement

Τα περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητα και ιδίως τα σπορ δεν είναι προσιτά στον κόσμο. Οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές και γι’ αυτό το λόγο απευθύνονται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό με μεγάλα πορτοφόλια.

Πολλές φορές ο κόσμος αναρωτιέται για θέματα πού ούτε καν αγγίζουν τους ιδιοκτήτες όπως για παράδειγμα η κατανάλωση. Και αυτό διότι κανένας από όσους αγοράσουν ένα αυτοκίνητο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δεν θα ενδιαφερθεί για το πόσο κοστίζει το λίτρο η βενζίνη. Όπως επίσης δεν θα ασχοληθεί με το κόστος της ασφάλειας, του service ακόμα και των ανταλλακτικώναξεσουάρ.

Πλαστικό που το πληρώνεις… χρυσάφι

Advertisement
Advertisement

Ένα σπάνιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί είναι το KTM X-Bow. Το συγκεκριμένο κατασκευάζεται στην Αυστρία και μπορεί να «φιλοξενήσει» δύο επιβάτες. Ο οδηγός έχει την αίσθηση ότι οδηγεί… formula, κάτι που μπορεί να κάνει σε δημόσιο δρόμο καθώς βγάζει κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας. Το εκκεντρικό μοντέλο εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 2.0 λίτρων της Audi και αποδίδει 300 ίππους (0-100: 3,9 δευτ. Τελική: 231χλμ./ώρα). Το μόλις 790 κιλών βάρος και η πίσω κίνηση προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις και ατελείωτο παιχνίδι.

Όπως όμως όλα τα… περίεργα οχήματα έτσι και αυτό, κοστίζει πολλά χρήματα που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και με τα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα τα… plexiglass που προστατεύουν τα φωτιστικά σώματα.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο τα δύο πλαστικά που προστατεύουν τα φώτα κοστίζουν 600 ευρώ! Με λίγα λόγια ό,τι πληρώνεις (πλαστικό στην προκείμενη περίπτωση) παίρνεις.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 354…
Σπεύσατε! Οι τιμές των αυτοκινήτων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν
Νέα BMW M2: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

 

Advertisement