Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hyundai και η Disney «δίνουν απαντήσεις» (+video)

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hyundai και η Disney «δίνουν απαντήσεις» (+video)

ΝΕΑ

H Hyundai και η Disney «δίνουν απαντήσεις» (+video)

ΝΕΑ

Η Hyundai σε συνεργασία με τη Disney κάνουν μια καμπάνια με πολύ κινηματογραφικά στοιχεία για να δώσει «απαντήσεις» σχετικά με τα στοιχεία που κάνουν το νέο Tucson να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Με μια σειρά από 12 τηλεοπτικά σποτ, η Hyundai με την κινηματογραφική προσέγγιση της Disney, τοποθετεί το Tucson στο νέο πιο premium περιβάλλον του.

Στα 12 σποτ απαντώνται διάφορες ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το νέο πρόσωπο της Hyundai και ιδιαίτερα με τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Tucson να ξεχωρίζει. Η καμπάνια θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα με διαφημιστικό σποτ κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του reality προγράμματος «The Bachelorette» στις ΗΠΑ και θα πρωταγωνιστήσει το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson.

Advertisement
Advertisement

«Αυτή η μοναδική δημιουργική ενσωμάτωση με τη Disney που καλύπτει διαφορετικά τηλεοπτικά και όχι μόνο δίκτυα, προγράμματα και ταλέντα είναι μια άνευ προηγουμένου προσέγγιση για να προσεγγίσουμε δισεκατομμύρια ανθρώπους με έναν ελκυστικό τρόπο», δήλωσε η CMO της Hyundai Motor America, Angela Zepeda. «Η Disney είναι ο τέλειος συνεργάτης για αυτήν την τεράστια πρόκληση με τις παγκοσμίως διάσημες μάρκες και πλατφόρμες ψυχαγωγίας που μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε την εκστρατεία προώθησης του νέου Tucson». Η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο της Hyundai Innocean USA και την Canvas Worldwide σε συνεργασία με την Disney Creative Works.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai: Τρίμηνα test-drives για το Ioniq 5;
Hyundai: Στόχος η μισή γκάμα βενζινοκινητήρων
Hyundai: Παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ από το 2022