ΝΕΑ

Το Ford Puma το αποκτάς και άμεσα και εύκολα! (+video)

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Ford Puma το αποκτάς και άμεσα και εύκολα! (+video)

ΝΕΑ

Το Ford Puma το αποκτάς και άμεσα και εύκολα! (+video)

ΝΕΑ

Είναι ένα από τα πιο όμορφα SUV και τώρα μπορείτε να αποκτήστε πολύ εύκολα.

Advertisement
Advertisement

Το Puma, το μικρό SUV της Ford έχει ταράξει τα νερά και έχει αλλάξει τους συσχετισμούς σε μια κατηγορία η οποία είναι ήδη ιδιαίτερα δημοφιλής και γίνεται όλο και περισσότερο.

Το Puma ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε με τη σχεδίασή του και το στυλ του. Η μορφή του αμαξώματός του, τα καινοτόμα στοιχεία του, η τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του, ο πλούσιος εξοπλισμός του, η ευρυχωρία και η πρακτικότητά του, η ρύθμιση της ανάρτησης, η οδική συμπεριφορά του και οι αποδοτικοί και οικονομικοί σε κατανάλωση κινητήρες, συνιστούν ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Puma δεν είναι απλώς ένα B-SUV μοντέλο αλλά μια σύγχρονη πλατφόρμα η οποία απευθύνεται σε όλους. Στους νέους σε ηλικία που αδημονούν να αποκτήσουν το πρώτο αυτοκίνητό τους το οποίο να είναι ξεχωριστό.

Στους οικογενειάρχες που θέλουν ένα σύγχρονο μοντέλο το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες για της καθημερινής μετακίνησης, προς την εργασία, το σχολείο, τις δραστηριότητες των παιδιών, τις εκδρομές, τις διακοπές.

Σε αυτούς που θέλουν ένα σπορ όχημα με μεγάλη ισχύ κινητήρα και κορυφαία οδική συμπεριφορά. To Puma ST, τόσο με τον 1.0 EcoBoost Hybrid των 170 ίππων όσο και με τον 1.5 EcoBoost των 200 ίππων, προσφέρει οδηγική συγκίνηση και συναισθήματα που πλέον σπανίζουν.

Advertisement

Τέλος, υπό ειδικές συνθήκες, το Puma απευθύνεται και στους καλύτερους οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, στην κορυφαία κατηγορία «Rally1» του WRC. Με αυτό, η ομάδα M-Sport Ford World Rally Team συνεχίζει τη μεγάλη ιστορία της Ford στον θεσμό και θα δώσει και το παρόν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το Ford Puma δεν είναι «ακόμα ένα» αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Είναι ένα από τα καλύτερα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος ο οποίος θέλει ένα καινούργιο και προηγμένο μοντέλο με υψηλή αξία προσεγμένο σε κάθε τομέα του.

Advertisement

Κι αυτό είναι εύκολο να γίνει. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford προσφέρει το Puma ετοιμοπαράδοτο με τιμή από 23.995 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν δικό τους με πρόγραμμα «Ford Plus» που περιλαμβάνει επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή 20%, από 4.799 ευρώ8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Puma: Ένα αυτοκίνητο για συγκλονιστικές γυναίκες
Διαθέσιμο το Ford Puma Vivid
Συγκριτική δοκιμή: Ford Puma vs Hyundai Kona vs Peugeot 2008 vs Toyota Yaris Cross Hybrid