Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Puma: Ένα αυτοκίνητο για συγκλονιστικές γυναίκες

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Puma: Ένα αυτοκίνητο για συγκλονιστικές γυναίκες

ΝΕΑ

Ford Puma: Ένα αυτοκίνητο για συγκλονιστικές γυναίκες

ΝΕΑ

Δυναμικό και σύγχρονο. Όμορφο και πρακτικό. Οικονομικό και ευρύχωρο. Καινοτόμο και ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Οκτώ από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά τού Ford Puma τα οποία ταιριάζουν στην πολυσύνθετη καθημερινότητα του γοητευτικότερου πλάσματος που θα περάσει ποτέ από τη Γη: Της γυναίκας!

Αλήθεια, έχετε παρατηρήσει πόσα Ford Puma κυκλοφορούν στον δρόμο γύρω μας; Έχετε δει ποιος συνήθως βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του; Αν όχι, κάντε το την επόμενη φορά. Η διαπίστωση θα σας εκπλήξει.

Πολύ συχνά, μία κυρία θα είναι αυτή που θα οδηγεί το Puma. Και αυτό δε θα πρέπει να είναι άξιον απορίας για τους υπόλοιπους. Το compact διαστάσεων SUV της Ford συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία το κάνουν το ιδανικό μεταφορικό μέσο που θα προτιμήσει μια γυναίκα.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίασή του, για παράδειγμα. Πρωτοποριακή για την κατηγορία του, αλλά και για την ιστορία τής Ford, διακρίνεται για τη δυναμική και επιβλητική εικόνα του. Είναι ένα σπορ όχημα σε εμφάνιση και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή, καθώς ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Αυτό είναι που προσελκύει εξαρχής τη γυναίκα. Βλέπει και αναγνωρίζει στο Puma τον εαυτό της. Την ομορφιά και τον δυναμισμό που αποτελούν βασικά στοιχεία της ψυχοσύνθεσής της αλλά και ουσιώδη χαρακτηριστικά τού δημοφιλούς μοντέλου της Ford.

Advertisement

Η πρακτικότητα που αυτό προσφέρει στους επιβάτες, επίσης είναι ένα δεδομένο που αναγνωρίζει και που αυτή αναζητά σε κάθε τι που πράττει. Ο εύκολος τρόπος που μπορεί να μπει και να βγει από όχημα χωρίς κάτι να την ενοχλήσει, οι πολλές και χρηστικές θήκες για μικροαντικείμενα στις οποίες μπορεί να τοποθετεί τα μικροαντικείμενα που χρειάζεται να έχει εύκαιρα για την ίδια και για τα παιδιά, είναι κάτι που χρειάζεται.

Advertisement

Πέραν αυτών, η ευρυχωρία που προσφέρει στο εσωτερικό για τους επιβάτες και στο πορτμπαγκάζ για τις αποσκευές θα εξυπηρετήσουν τις μεταφορικές ανάγκες σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, η διαμόρφωση του «MegaBox» στον χώρο αποσκευών αυξάνει κατά 80 λίτρα την ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων σε αυτόν. Το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο και διαθέτει τάπα αποστράγγισης κάνει τον καθαρισμό του μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Επιπλέον, η καλή θέση οδήγησης η οποία θα τη βολέψει από την πρώτη στιγμή και θα τη μεταφέρει με άνεση, η καλή ορατότητα γύρω-γύρω και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης που υπάρχει στον εξοπλισμό τού Puma, είναι στοιχεία που τα χρειάζεται για να παραμένει ήρεμη και ταυτόχρονα ακαταμάχητη κάθε στιγμή.

Advertisement

Ως γυναίκα, προφανώς αναζητά και την ασφάλεια για τους αγαπημένους της και για την ίδια κατά τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Φυσικά, το Puma ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό για την κατηγορία του αυτή την ανάγκη.

Συστήματα όπως  ο Ford Co-Pilot 360, το οποίο λειτουργεί ως περιμετρικό ραντάρ, το Selectable Drive Modes, για την παραμετροποίηση των δεδομένων και του στυλ οδήγησης, το αυτορρυθμιζόμενο σύστημα Adaptive Cruise Control, το σύστημα Pre-Collision Assist που προειδοποιεί έγκαιρα για ενδεχόμενη σύγκρουση, όπως και το Evasive Steering Assist το οποίο συμβάλλει άμεσα στην πραγματοποίηση ελιγμού αποφυγής τού ατυχήματος.

Τέλος, χάρη στον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα «EcoBoost» ο οποίος συνδυάζεται με σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης κινητήρα (mHEV), η κυρία θα έχει την οικονομία καυσίμου και χρημάτων που χρειάζεται, αφενός επειδή είναι ευαίσθητη (και ευαισθητοποιημένη) για την προστασία τού περιβάλλοντος αλλά και για την προστασία τής τσέπης της. Άλλωστε, τα χρήματα που εξοικονομεί πάντα μπορούν να διατεθούν προς όφελος της οικογένειας ή για τη δική της καλλονή.

Συνήθως, λέμε ότι το Ford Puma είναι ένα δυναμικό όχημα το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της οδήγησης που -ταυτόχρονα- θέλουν και να ξεχωρίζουν τον δρόμο. Αυτό ισχύει και έτσι είναι τα πράγματα.

Είναι πολύ ευχαριστημένοι όταν το αποκτήσουν και καμαρώνουν στους φίλους τους. Όμως, κατά πόσο είναι σίγουρο ότι η επιλογή είναι αποκλειστικά δική τους; Η γυναίκα γνωρίζει! Και εκτιμά φυσικά και το ότι μπορεί να αποκτήσει το Ford Puma με προνομιακό επιτόκιο 2,99% πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975 και 5 χρόνια εγγύηση.