Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Bronco «ιντριγκάρει» τους καλλιτέχνες

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford Bronco «ιντριγκάρει» τους καλλιτέχνες

ΝΕΑ

To Ford Bronco «ιντριγκάρει» τους καλλιτέχνες

ΝΕΑ

Η δημοφιλία του νέου Bronco, είναι μεγαλύτερη από όσο μπορούσε να προβλέψει ακόμα και το πιο αισιόδοξο στέλεχος της Ford. Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί το μοντέλο σε όλες του τις εκδόσεις και οι καλλιτέχνες των pixels, το ονειρεύονται σε διάφορά χρώματα και παραλλαγές αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Bronco έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές και, μόλις ξεκινήσουν οι παραδόσεις των πελατών, αναμένουμε να δούμε πολλά εντυπωσιακά custom δείγματα στους δρόμους.

Η αλήθεια είναι πως και η Ford έχει βάλει ένα λιθαράκι σε αυτή την κατεύθυνση, μια και έχει χαρίσει στο νέο της μοντέλο, μια σειρά από ενδιαφέροντα χρώματα και συνδυασμούς για να επιλέξει κανείς κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου. Για να πάρουμε μια ιδέα για τις επιλογές που θα μπορεί να κάνει κάποιος παραγγέλνοντας, στο φόρουμ Bronco6g δημιουργήθηκε μια σειρά από προτάσεις για εμφανίσεις 4θυρων Bronco, με διαφορετικά χρώματα και με τις δύο επιλογές (μαύρο και λευκό) για τα φτερά και τα μέρη της οροφής.

Advertisement
Advertisement

Η παλέτα των χρωμάτων για το νέο μοντέλο, περιλαμβάνει αποχρώσεις με ενδιαφέροντα ονόματα, όπως είναι τα Area 51, Cactus Gray, Carbonized Gray, Cyber ​​Orange, Iconic Silver, Oxford White, Race Red, Rapid Red, Shadow Black και Velocity Blue. Ενώ η ιδέα μιας λευκής οροφής και λευκών φτερών μπορεί να φαίνεται λίγο περισσότερο ιδιαίτερη από ότι τα μαύρα αντίστοιχα, πιστεύουμε όμως ότι ως πρόταση είναι όμορφη και ταιριάζει στο ύφος του Bronco, ειδικά με το αμάξωμα σε χρώμα Area 51 ή Velocity Blue.

Όλα τα Bronco που απεικονίζονται έχουν αποδοθεί επίσης με το πακέτο Sasquatch που περιλαμβάνει τροχούς 17 ιντσών με λάστιχα 35 ιντσών για αντίξοες συνθήκες και μεγαλύτερη διαδρομή στην ανάρτηση με τα ανάλογα ελατήρια και τα αμορτισέρ της Bilstein που προσφέρονται ως έξτρα. Από την παρουσίαση του μοντέλου και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, η Ford έχει επιβεβαιωμένες περισσότερες από 165.000 παραγγελίες του Bronco και του Bronco Sport.

Advertisement

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullit

Νέο Ford SYNC: Πολύτιμος βοηθός (VIDEO)

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Ford Bronco (VIDEO)

Advertisement