Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullitt

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποια έκδοση επιδόσεων του νέου Ford Bronco ούτε καν για ιδέα της Ford να εκμεταλλευτεί το όνομα Bullitt αλλά για την πρόταση ενός σχεδιαστή που έντυσε το νέο 4×4 με στο πράσινο χρώμα της πιο διάσημης Mustang

Advertisement
Advertisement

Η κλασική Ford Mustang Bullitt ήταν και παραμένει ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας. Το όνομα Bullitt όπως και η χαρακτηριστική σκούρα πράσινη απόχρωση ζουν έως και στην σύγχρονη Mustang και όπως φαίνεται ένας ψηφιακός καλλιτέχνης σκέφθηκε πως θα ταιριάζουν ιδανικά και στο νέο Ford Bronco.

Δεν ξέρουμε εάν οι άνθρωποι της Ford θα βρουν την ιδέα ενδιαφέρουσα όμως είναι σίγουρο πως η ψηφιακή απεικόνιση του καλλιτέχνη με την υπογραφή Actev Design θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών. Η ιδέα του παντρέματος του ονόματος Bullitt αλλά και του χαρακτηριστικού πράσινου με κάτι διαφορετικό από την Mustang δεν είναι κάτι που έχει επιχειρηθεί έως τώρα όμως ένα αποτέλεσμα όπως αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες θα μπορούσε να συγκεντρώσει πολλές θετικές κριτικές.

ford-bronco-bullitt

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα θα μπορούσε να παραβλεφθεί η χρήση του ονόματος Bullitt προκειμένου να διατηρηθεί ακέραιο το κύρος και η βαρύτητα που φέρει. Όμως κατά τα άλλα θα έχει ενδιαφέρον η δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του Bronco με αυτό το χρωματισμό αλλά και όλο το υπόλοιπο οπτικό πακέτο που προσδίδει ένα δυναμικό και σκληροπυρηνικό ύφος το οποίο θα ταίριαζε για παράδειγμα ιδανικά σε μια έκδοση Raptor όπως συμβαίνει και το επίσης καθαρόαιμο 4×4 Ford Ranger.

ford-bronco-bullitt

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Η Ford γιορτάζει με δύο ειδικές έκδοσεις του GT

Φωτογραφική κλήση 703 χλμ./ώρα σε… Ford Focus!

Advertisement

To τελευταίο μέρος του «Making of» του Climbkhana 2 (video)

 

 

Advertisement