Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το FBI κινείται… αθόρυβα με μία Ford Mustang Mach-E

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το FBI κινείται… αθόρυβα με μία Ford Mustang Mach-E

ΝΕΑ

Το FBI κινείται… αθόρυβα με μία Ford Mustang Mach-E

ΝΕΑ

Ένας χρήστης του site Reddit δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία του ηλεκτρικού SUV έξω από κυβερνητικό κτίριο του FBI.

Advertisement
Advertisement

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία (FBI) παρέλαβε μια Ford Mustang Mach-E χωρίς να ανακοινωθεί κάπου.

Αυτό που κάνει αμέσως αυτή τη Mustang Mach-E να ξεχωρίζει από την… πολιτική της έκδοση είναι το μπλε χρώμα με μεγάλα λογότυπα «FBI» και «Police» στις πόρτες. Σε αντίθεση με ένα τυπικό περιπολικό, το Ford, δεν έχει τα φώτα οροφής, που τραβούν την προσοχή.

Η Mustang Mach-E, του FBI, φαίνεται να είναι η σπορ παραλλαγή GT, όπως αποδεικνύεται από τις ζάντες ​​και τα χαρακτηριστικά στο μπροστινό μέρος. Οι τροχοί είναι 20 ιντσών και φορούν ελαστικά 245/45 All-Season.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά την ισχύ, η Mustang Mach-E GT διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες  με απόδοση 480 ίππων 814 Nm ροπής. Αυτοί οι αριθμοί του επιτρέπουν να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί επίσης να καλύψει 435 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης του, έχει πολύ καλύτερη οδική συμπεριφορά από τα πιο συμβατικά SUV.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το FBI να χρησιμοποιεί μια Mustang Mach-E GT, αλλά δεν είναι η πρώτη κρατική υπηρεσία που χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό Ford. Ορισμένα αστυνομικά τμήματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βάλει την Mustang Mach-E στους στόλους τους.

Advertisement

Δείτε για παράδειγμα, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, που παρήγγειλε τουλάχιστον 184 Mustang Mach-E στα τέλη του περασμένου έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως η Ford Mustang Mach-E διατήρησε ζωντανή την παράδοση;
Συγκριτική δοκιμή: BMW i4 M50 Gran Coupe vs Ford Mustang Mach-E GT
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E GT

Advertisement