Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022-1

Πως η Ford Mustang Mach-E διατήρησε ζωντανή την παράδοση;

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως η Ford Mustang Mach-E διατήρησε ζωντανή την παράδοση;

FORD 2022-1

Πως η Ford Mustang Mach-E διατήρησε ζωντανή την παράδοση;

FORD 2022-1

Ο θρύλος της Ford Mustang ζει και πάλι στις καρδιές όσων αγαπούν την οδήγηση. Αυτή τη φορά μέσω της ηλεκτροκίνησης αλλά και της προηγμένης Mach-E.

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός πως το πρώτο SUV της οικογένειας Mustang προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο πολύ επιτυχημένες εκδόσεις με διαφορετικές προτεραιότητες.

Η πρώτη διαθέτει πίσω κίνηση και ένα ηλεκτροκινητήρα και η δεύτερη τετρακίνηση με δύο μοτέρ που εξασφαλίζουν επιδόσεις υπεραυτοκινήτου και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις με τη μικρή και μεγάλη μπαταρία (standard-range και extended-range, αντίστοιχα) μηδενίζουν το άγχος της αυτονομίας προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία μέχρι και 610 km (μικτός κύκλος) σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

Η πισωκίνητη Mustang Mach-E αποδίδει ισχύ 269 ίππων στην έκδοση με τη μικρή μπαταρία (standard-range), 294 ίππους σε εκείνη με τη μεγαλύτερη (extended-range) και ροπή 430 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h από 6,1 μέχρι 6,2 δευτερόλεπτα.

Η τετρακίνητη Mustang Mach-E αποδίδει ισχύ 269 ίππων με την standard-range μπαταρία, 351 ίππους με την μπαταρία extended-range και ροπή 580 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h από 5,1 μέχρι 5,6 δευτερόλεπτα.

Ford Mustang Mach-E GT

Advertisement

Η Mustang Mach-E GT με τετρακίνηση και extended-range μπαταρία στο βασικό εξοπλισμό της, αποδίδει 487 ίππους, ροπή 860 Nm και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Η επαναφόρτιση της μπαταρίας γίνεται γρήγορα και απλά. Η Ford προσφέρει στους αγοραστές της νέας Mustang Mach-E έναν προαιρετικό επιτοίχιο φορτιστή Ford Connected Wallbox για ταχύτερη, πιο έξυπνη και πιο άνετη οικιακή φόρτιση. Διαθέσιμος σε εκδόσεις ισχύος 7,4 kW και 11 kW, ο φορτιστής μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία της Mustang Mach-E από το 10 μέχρι το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 6 ώρες.

Advertisement

Το σύστημα τετρακίνησης κατανέμει τη ροπή ανεξάρτητα στους εμπρός και πίσω τροχούς για βελτιωμένη επιτάχυνση και συμπεριφορά, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό την απόλυτη αίσθηση μιας αληθινής Mustang.

Η Ford έχει ανακαλύψει τον τρόπο πως να κάνει ευτυχισμένους τους οδηγούς της Mustang, δεν εξηγείται αλλιώς, ακόμη και όταν αυτή επιστρατεύει τελικά το ρεύμα για την γουστόζικη κίνησή της.

Advertisement

Η Mach-E αποτελεί το τρανό παράδειγμα πως ένας αυτοκινητικός μύθος μπορεί να εξακολουθεί και σήμερα να σαγηνεύει τα πλήθη μετά από τόσες δεκαετίες ιστορίας πίσω του. Και μάλιστα, με νέο ύφος και νέα (ηλεκτρικά) πλέον σωθικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαθέσιμη και online η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E
H Ford Mustang Mach-E GT ηλέκτρισε το catwalk του Hautes Grecians 2022
Ford Mustang Mach-E: Εκδόσεις για όλα τα γούστα