Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε το Fast Attack Buggy από το Furious 7;

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πουλήθηκε το Fast Attack Buggy από το Furious 7;

ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε το Fast Attack Buggy από το Furious 7;

ΝΕΑ

Το πιο πιθανό είναι πως το αγόρασε κάποιος φανατικός του franchise ταινιών Fast & Furious.

Advertisement
Advertisement

Οι ταινίες Fast & Furious είναι ένα από τα δημοφιλέστερα franchise ταινιών, μία σταθερή υπερπαραγωγή και με φανατικό κοινό. Και τί καλύτερο αν είσαι λάτρης των ταινιών από το να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε σε μία από αυτές;

Το Fast Attack Buggy εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Furious 7 με τον Τζέισον Στέιθαμ -στο ρόλο του Ντέκαρντ Σο- στο τιμόνι.

Κατασκευάστηκαν μόλις έξι, αποκλειστικά για τα γυρίσματα της ταινίας και τρία εξ αυτών διαλύθηκαν στις σκηνές δράσεις.

Advertisement
Advertisement

Τα χαρακτηριστικά του

Αυτό το «άγριο» Buggy έχει ένα μεταλλικό, σωληνωτό πλαίσιο και αμάξωμα με γκρι πάνελ από fiberglass. Οι αναρτήσεις του έχουν ελατήρια με μεγάλες διαδρομές μπροστά, ενώ στον πίσω άξονα, υπάρχει ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους.

Ο κινητήρας του Fast Attack Buggy είναι ο V8 LS3 της Chevrolet με χωρητικότητα 6,2 λίτρων και απόδοση 430 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 3 σχέσεων.

Advertisement

Οι τροχοί έχουν διάμετρο 17 ιντσών και  λόγω της φύσης του Buggy κανονικά προορίζονται για αγωνιστική χρήση, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν δύο bucket καθίσματα της MasterCraft 3G. Για λόγους ασφαλείας, υπάρχει φυσικά και roll cage.

Advertisement

Ο επιλογέας των ταχυτήτων είναι Sidewinder και το τριάκτινο τιμόνι είναι της Sparco. Ταυτόχρονα εκτός από στροφόμετρο και ταχύμετρο υπάρχουν αναλογικά όργανα και για την πίεση του λαδιού, τη θερμοκρασία και την τάση του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Το Fast Attack Buggy του Furious 7 που δεν έχει έγκριση για να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους πωλήθηκε μέσω του Bring A Trailer και ο νέος του ιδιοκτήτης πλήρωσε 40.350 δολάρια για να το αποκτήσει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες είναι οι 5 ταινίες αυτοκινήτου με τα περισσότερα Όσκαρ;
|Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10
H Turbo Jet Dodge του Vin Diesel +(vid)