Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Chevrolet Bolt θα έχει μόνο μία έκδοση!

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο Chevrolet Bolt θα έχει μόνο μία έκδοση!

ΝΕΑ

Το επόμενο Chevrolet Bolt θα έχει μόνο μία έκδοση!

ΝΕΑ

Η General Motors βλέπει την τεράστια επιτυχία του Chevrolet Bolt και σκοπεύει να το ανανεώσει ενόψει 2025.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 ήταν η κορυφαία χρονιά του Chevrolet Bolt σε πωλήσεις. Θα απογοητευτούν ωστόσο κάποιοι όταν μάθουν, πως η GM θα κρατήσει και θα ανανεώσει μόνο την EUV έκδοση του μοντέλου.

Παρότι και οι δύο εκδόσεις του Bolt πέτυχαν και πούλησαν κατά κόρον, η αμερικανική εταιρεία είδε τη δημοφιλία του EUV να εκτοξεύεται. Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι το μεγαλύτερο Bolt είχε τις διπλάσιες πωλήσεις από την κόμπακτ έκδοση.

Η χαμηλή τιμή με την οποία πωλούνταν βοήθησε σε αυτή την επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ και η αυτονομία τους που έφτανε τα 415 στο EUV και τα 395 χιλιόμετρα στο EV, ήταν αξιοσέβαστη.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό της σειράς έκανε το ντεμπούτο του το 2016, ενώ το EUV το 2022. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που η GM αποφάσισε ότι το δεύτερο χρίζει ανανέωσης και το πρώτο πρέπει να καταργηθεί.

Η CEO της General Motors, Μέρι Μπάρα τόνισε πως το Chevrolet Bolt θα ανανεωθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα, αναμένεται να έχει χαμηλότερου κόστους μπαταρίες, ταχύτερη φόρτιση, καλύτερες παραμέτρους ασφαλείας και άλλες αναβαθμίσεις που δεν ήθελε να αποκαλύψει.

Advertisement

Το θετικό σε όλη αυτή την ιστορία του Bolt, είναι πως η GM σκοπεύει να μην αυξήσει την τιμή και να την κρατήσει φιλική. Γνωρίζει πως αυτή είναι η συνταγή, ώστε το αμερικανικό EUV να κάνει πάταγο ξανά από το 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GM: Εγγράφηκε ως κατασκευάστρια PU από το 2028
Η General Motors υιοθετεί την τεχνολογία ChatGPT
Το νέο Chevrolet Bolt EUV