Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η General Motors υιοθετεί την τεχνολογία ChatGPT

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η General Motors υιοθετεί την τεχνολογία ChatGPT

ΝΕΑ

Η General Motors υιοθετεί την τεχνολογία ChatGPT

ΝΕΑ

Όπως έγινε γνωστό, στην General Motors συνεργάζονται με τη Microsoft για να εξελίξουν ένα νέο λογισμικό το οποίο θα επιτρέπει εφαρμογή τής τεχνολογίας «ChatGPT» στα μελλοντικά μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης «ChatGPT» έχει αρχίσει να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Ακαδημαϊκό χώρο και φυσικά όλους όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή η οποία συνδέεται στο διαδίκτυο.

Οι δυνατότητες που διαφαίνεται να παρέχει ήδη -αλλά και αυτές που θα αποκτήσει στο μέλλον, όσο θα εξελίσσεται-, την κάνουν να είναι στο προσκήνιο και να θεωρείται το επόμενο μεγάλο ψηφιακό κατεστημένο.

Όπως έγινε γνωστό, η General Motors θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία η οποία θα επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο λογισμικό που θα ενσωματώσει στα καινούργια μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη από το 2021 τη συνεργασία της με τη Microsoft με σκοπό να εξελίξουν έναν νέο ψηφιακό βοηθό για τον οδηγό και τους επιβάτες στα αυτοκίνητά της ο οποίος θα παρέχει σημαντικά περισσότερες δυνατότητες από την αντίστοιχη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στις ημέρες μας. Όμως, αυτή η συνεργασία τους έγινε γνωστή μόλις πρόσφατα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες ούτε πώς θα ονομαστεί το σύστημα και το νέο λογισμικό. Πάντως, το πρώτο δείγμα αυτού αναμένεται να το δούμε σε νέα μοντέλα τής General Motors σύντομα, ακόμα και εντός της χρονιάς που διανύουμε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από τι εξαρτάται το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης;
Η απίστευτη τιμή που πουλήθηκε μεταχειρισμένο Hummer
Η Buick συστήνεται εκ νέου με ένα υπέροχο ηλεκτρικό πρωτότυπο